Valikko

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella epidemiatilanne on parantunut sen verran, että Etelä-Suomen aluehallintovirasto ei jatka määräystä tilojen sulkemiseksi 14.4.2021 jälkeen. Takaamme asiakkaillemme terveysturvallisen ympäristön ja noudatamme määräyksiä turvaväleistä.

Kuntoutuspalvelut

Avire Oy:n kuntoutustoiminta jatkaa toimintaa normaalisti. Tilamme ovat väljät, ja takaamme riittävät turvavälit asiakkaillemme.

Valmennuspalvelut jatkavat pääsääntöisesti etänä. Mikäli asiakkaan kanssa on sovittu lähitapaaminen, huolehditaan turvaväleistä ja maskin käytöstä.

Kiipula Guest House

Kiipula Guest House ottaa vastaan majoittujia. Pyrimme majoittamaan asiakkaitamme mahdollisuuksien mukaan eri puolille Guest Housea. Uimahalli ja kuntosali ovat avoinna Guest Housen asiakkaille.

Liikuntatilat

Uimahalli, kuntosali ja liikuntasalit ovat avoinna huomioiden turvaetäisyydet ja ryhmäkoko (max. 10 henkeä kerrallaan) kuntoutujille, majoittujille, opiskelijoillemme, henkilökunnallemme sekä yhteistyöasiakkaillemme. Olemme suljettuna muulle yleisölle.

Kokous- ja tilapalvelut

Kokous- ja tilapalvelut toimivat annettujen ohjeistusten mukaan. Tällä hetkellä emme järjestä isoja tilaisuuksia. Seuraamme tilannetta koko ajan ja toimimme jatkossakin annettujen ohjeistusten tai rajoitusten mukaisesti. Myyntimme toimii normaalisti.

Kiipula Gardens ja Miinantori

Kahvila-myymälä Miinantori palvelee noutoperiaatteella 16.4. asti. 19.4. alkaen palvelemme normaalisti aukioloaikojen mukaan.

Ruokala Rustholli

Ruokala Rustholli palvelee itsepalveluruokailuna 19.4. alkaen. Noudatamme ohjeistuksen mukaisia turvavälejä. Porrastamme ruokailuja opiskelijaryhmille. Käytäthän maskia noutaessasi ruokaa linjastolta.