Valikko

KiipMTB-tapahtuma tuo Kiipulan maastopoluille maastopyöräharrastajia kisaamaan toisiaan vastaan sunnuntaina 3.10.2021. Jo viidettä kertaa järjestettävä tapahtumassa ajetaan miesten, naisten, sähköpyörien ja lasten sarjoissa. Ennakkoilmoittautuneita tapahtumaan on jo noin 120.

Yhteensä sarjoja on seitsemän. Miesten ja naisten sarjoissa ajetaan sekä 17 kilometrin että 34 kilometrin reitti. Lisäksi alle 12-vuotiaiden sarjassa tytöt ja pojat ajavat oman kuuden kilometrin reittinsä. Oma sarjansa löytyy myös sähköpyöräilijöille, joilla reitin pituus on 34 kilometriä.

Reittejä on muokattu hieman aiempiin vuosiin nähden. Tänä vuona lyhyt reitti on kolme kilometriä ja pitkä reitti kuusi kilometriä pidempi kuin viime vuonna. Reiteille mahtuu muutama haastavampi lasku ja myös nousumetrejä on luvassa kiitettävästi. Merkityt reitit kulkevat metsässä eikä teiden ylityksiä ole.

KiipMTB-tapahtumaan voi vielä jälki-ilmoittautua tapahtumakansliassa lauantaina 2.10. klo 12.00–14.00 ja sunnuntaina 3.10. klo 8.00–10.30. Tapahtumakanslia sijaitsee Kiipula Guest Housessa osoitteessa Sahanmäki 27, Turenki. Jälki-ilmoittautuneita mahtuu mukaan vain rajallinen määrä (30 kpl) matkaa kohden.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki maastopyöräilyn harrastajat. Osallistuminen ei vaadi lisenssiä.

Lue lisää KiipMTB:n verkkosivuilta tapahtuman aikatauluista ja muusta infosta.