Valikko

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jolla määrätään suljettavaksi urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevia tiloja Etelä-Karjalan, Helsingin ja Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla 1.–14.4. väliseksi ajaksi.

Kuntoutuspalvelut

Avire Oy:n kuntoutustoiminta jatkaa toimintaa normaalisti. Tilamme ovat väljät, ja takaamme riittävät turvavälit asiakkaillemme.

Valmennuspalvelut jatkavat pääsääntöisesti etänä. Mikäli asiakkaan kanssa on sovittu lähitapaaminen, huolehditaan turvaväleistä ja maskin käytöstä. Kuntouttava työtoiminta jatkuu entiseen malliin. Etätyöskentelystä sovitaan yksilöllisen tarpeen mukaan.

Kiipula Guest House

Kiipula Guest House ottaa vastaan majoittujia. Pyrimme majoittamaan asiakkaitamme mahdollisuuksien mukaan eri puolille Guest Housea. Sulkutilan aikana majoittujat ja muut asiakkaat eivät voi käyttää uimahallia tai kuntosalia, joiden ovet ovat suljettuina koronavirustilanteen vuoksi.

Liikuntatilat

Uimahalli, kuntosali ja liikuntasalit ovat suljettuna 1.4.–14.4.2021 välisen ajan. Tilat ovat kuitenkin kuntoutusasiakkaidemme ja ammattiopiston käytössä.

Kokous- ja tilapalvelut

Kokous- ja tilapalvelut toimivat annettujen ohjeistusten mukaan. Tällä hetkellä emme järjestä isoja tilaisuuksia. Seuraamme tilannetta koko ajan ja toimimme jatkossakin annettujen ohjeistusten tai rajoitusten mukaisesti. Myyntimme toimii normaalisti.

Ruokala Rustholli

Rustholli on avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Ruokailut ovat porrastettu ja annosjakelu jatkuu toistaiseksi. Lue lisää Rusthollin sivuilta.

Kiipula Gardens ja Miinantori

Kahvila-myymälä Miinantori palvelee noutoperiaatteella. Lue lisää Miinantorin sivuilta.