Valikko

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on suosittanut alueella toisen asteen oppilaitosten siirtymistä etäopetukseen tai mahdollisuuksien mukaan porrastettuun pienryhmäopetukseen, jos opiskelijan oppiminen perustuu lähiopetukseen, eikä opetusta ole mahdollista siirtää etäopiskeluksi. Suositus koskee viikkoja 41 ja 42.

Kiipulan ammattiopisto jatkaa Kanta-Hämeen alueella eli Forssassa, Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Riihimäellä lähiopetusta viikon 41 ja tarkentaa järjestelyä viikon 42 kuluessa. Lähiopetus toteutetaan ainoastaan oman ryhmän läsnä ollessa pienryhmäopetuksena huomioiden turvaetäisyydet. Sisätiloissa suositellaan maskin käyttöä ja oppilaitos jakaa tarvittavat maskit opetukseen.

Huoltajien toiveen mukaan voivat yksittäiset opiskelijat siirtyä etäopetukseen. Muun henkilökunnan etätyöjärjestelyistä tiedotetaan viikon 41 kuluessa tarkemmin.

Viikko 42 on Kanta-Hämeessä syyslomaviikko, jolloin opiskelua ei ole muutoinkaan. Viikon 43 osalta tehdään tilannearvio suositusten mukaisesti syyslomaviikon aikana.

Voit lukea Khshp:n tiedotteen tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan) >>