Valikko

Kiipulan ammattiopistoon voi yhteishaussa hakea yhdeksälle paikkakunnalle, ja sekä perustutkintokoulutuksiin että valmentaviin koulutuksiin. Yhteishaku on käynnissä 21.2.–21.3.2023. Kiipulan ammattiopisto on nyt toista kertaa mukana samassa yhteishaussa yleisten ammattiopistojen kanssa.

Vuonna 2023 Kiipulan ammattiopistoon ja vaativan erityisen tuen perusteella järjestettävään ammatilliseen koulutukseen haetaan samassa yhteishaussa ja samalla lomakkeella kuin muuhunkin ammatilliseen koulutukseen. Hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi-sivuston kautta (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Kiipulan ammattiopistossa yhteishaussa on mukana 12 ammatillista perustutkintoa sekä valmentavat koulutukset TUVA ja TELMA. Yhteishaussa voi Kiipulaan hakea yhdeksälle paikkakunnalle. Uusina toimipaikkoina elokuussa aloittavat Valkeakoski ja Sastamala, joissa Sastamalassa aloittaa elokuussa TELMA-ryhmä ja Valkeakoskella yhdistetty TELMA- ja TUVA-ryhmä. Tampereella ja Lahdessa osa opiskelijaryhmistä aloittaa elokuussa opintonsa uusissa toimitiloissa, kun Tampere yhdistää toimitilojaan keskeiselle paikalle Sumeliuksenkatu 11:een ja Lahdessa valmistuvat uudet tilat Svinhufvudinkatu 2:een.

Vuoden 2023 yhteishaku on auki 21.2.–21.3.2022. Yhteishaku on tarkoitettu peruskoulun päättäville tai sen jo päättäneille hakijoille, jotka eivät ole perusopetuksen jälkeen suorittaneet ammatillista tutkintoa, lukion oppimäärää tai korkeakoulututkintoa. Yhteishaussa on mahdollista hakea kerralla enintään seitsemään eri koulutukseen. Hakutoiveet asetetaan järjestykseen mieluisuuden mukaan. Hakutoivejärjestyksellä on merkitystä ja ensimmäisellä hakutoiveella on erityinen painoarvo opiskelijavalinnassa.

Tutustu Yhteishaku-sivuumme ja hae Kiipulaan opiskelemaan!

Kevään 2023 perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishaku

  • Hakuaika 21.2.−21.3.2023
  • Opiskelijavalinnan tulokset 15.6.2023 alkaen
  • Opiskelupaikan vahvistaminen viimeistään 29.6.2023
  • Varasijat voimassa 18.8.2023

Lue lisää yhteishausta Kiipulan ammattiopistossa!