Valikko

Vuorottaiseen lähi- ja etäopetukseen siirtyminen koskee perustutkintoja Forssassa, Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Riihimäellä viikoilla 43-46.

Kanta-Hämeen alueella on koronapandemia kiihtymisvaiheessa. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on suosittanut toisen asteen oppilaitoksia siirtymään etäopetukseen tai mahdollisuuksien mukaan porrastettuun pienryhmäopetukseen.

Kiipulan ammattiopistossa siirrytään perustutkintojen osalta vuoroviikkoiseen eli 2 x 2 -viikkoiseen lähi- ja etäopetusjaksoon 19.10.-15.11.2020 (viikot 43-46) välisenä aikana. Tänä aikana puolet perustutkinto-opiskelijoista on kaksi viikkoa lähiopetuksessa, kun toinen puoli opiskelee etänä.

TELMA- ja VALMA-koulutukset jatkavat opiskeluaan normaalisti lähiopetuksena eli palaavat oppilaitokseen syysloman jälkeen. Perustutkinto-opiskelijat ovat saaneet ohjeet palaamisesta tai etäopetuksesta ennen syyslomaa.

Majoittuville opiskelijoille pyritään järjestämään oma huone. Lisäksi jatkossakin huolehditaan turvallisesta oppimisympäristöstä (turvavälit, hygieniaohjeet).

Kiipulan ammattiopistossa on vahva suositus siitä, että lähiopetuksessa olevien tulee käyttää sisätiloissa maskia. Mikäli omaa maskia ei ole, jaetaan tarvittavat maskit oppilaitoksen puolesta.

Mikäli opiskelijoilla on vaikeuksia opiskella etänä ohjeistuksen mukainen aika, pyrimme järjestämään korona-varotoimet huomioivan lähiopetusmahdollisuuden oppilaitoksessa. Asiasta voi olla yhteydessä omaan opettajaan tai rehtori Jukka Kujalaan (jukka.kujala@kiipula.fi, puh. 040 9052 827).