Valikko

Rakennusalan perustutkinto mukaan tarjontaan

Kiipulan ammattiopiston koulutustarjonta monipuolistuu Tampereen, Lahden ja Kouvolan toimipaikoissa 1.8.2024 alkaen. Tampereen toimipaikassa käynnistyy puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osaamisalana on toimitilahuoltaja. Kouvolassa käynnistyy puolestaan liiketoiminnan perustutkinto.

Myös Lahdessa toiminta kasvaa, ja ensimmäistä kertaa Kiipulan koulutustarjontaan otetaan mukaan rakennusalan perustutkinto. Osaamisalana on talonrakennusala.

– Kiipulan ammattiopisto vastaa omalta osaltaan maakuntien koulutustarpeeseen tarjontaa laajentamalla ja kohdentamalla sitä sinne, missä kysyntä on suurin, Kiipulan ammattiopiston apulaisrehtori Anne Saari kertoo.

Uusien koulutuksien opiskelupaikat tulevat hakuun kevään 2024 yhteishaussa. Yhteishaku peruskoulun jälkeiseen opiskeluun on 20.2.–19.3.2024. Yhteishaku on tarkoitettu perusopetuksen päättäville oppivelvollisille sekä ilman tutkintoa oleville hakijoille.

Kiipulan ammattiopisto on ammatillinen erityisoppilaitos. Kiipulassa opiskelee vuosittain noin 1000 vaativan erityisen tuen opiskelijaa.