Valikko

Tiedotetta päivitetty 1.12.2020
Sairaanhoitopiirien alueellisesti annettujen suositusten ja koronarajoitusten myötä siirrytään Kiipulan ammattiopiston toimipaikoissa erilaisiin vuoro-opetusmuotoihin ja muihin vaadittaviin toimiin.

Kiipulan ammattiopistossa on jo keväällä opiskeltu etäopetuksessa ja syksyllä hyödynnetty etä- ja lähiopetuksen vuorottelua eli niin sanottua hybridimallia. Sairaanhoitopiirien alueellisten suositusten myötä etäopetusta ja hybridimallia laajennetaan nyt koskemaan eri toimipaikkoja.

Toimipaikoissa on käytössä velvoittava maskisuositus niin henkilökunnalla kuin opiskelijoilla kaikissa lähikontakteissa.

Alle koottu vuoro-opetukseen liittyvät toimenpiteet toimipaikoittain.

Uusimaa – Vantaa

Koronaepidemia on Uudellamaalla leviämisvaiheessa ja sairaanhoitopiiri suosittelee etäopetukseen siirtymistä. Kiipulan ammattiopiston Vantaan toimipaikassa siirrytään etäopetukseen 30.11.2020 alkavalla viikolla. Etäopetus jatkuu joululomaan eli 18.12.2020 saakka (viikot 49–51). Etäopetus ei koske valmistuvia opiskelijoita. Lähiopiskelua voi myös jatkaa yksilöllisesti sopien.

Kanta-Häme – Forssa, Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki

Kanta-Hämeessä koronaepidemia on leviämisvaiheessa. Forssan, Hämeenlinnan, Janakkalan ja Riihimäen toimipaikoissa siirrytään asteittain vuoro-opetukseen 30.11.2020 alkavalla viikolla. Opiskelijat siirtyvät vuoro-opetukseen 30.11.2020 alkavalla viikolla henkilökunnan antaman ohjeistuksen mukaisesti. Vuoro-opetusta jatketaan 18.12.2020 asti (viikot 49–51).

Valmentavat koulutukset (Valma ja Telma) sekä valmistuvat opiskelijat jatkavat lähiopetuksessa normaalisti. Lähiopiskelua voi myös jatkaa yksilöllisesti sopien.

Päijät-Häme – Lahti

Koronaepidemia on Päijät-Hämeessä leviämisvaiheessa. Lahden toimipaikassa siirrytään asteittain vuoro-opetukseen 30.11.2020 alkavalla viikolla henkilökunnan antaman ohjeistuksen mukaisesti. Vuoro-opetusta jatketaan 18.12.2020 asti (viikot 49–51).

Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus (Telma) sekä valmistuvat opiskelijat jatkavat lähiopetuksessa normaalisti. Lähiopiskelua voi myös jatkaa yksilöllisesti sopien.

Pirkanmaa – Tampere, Nokia

Pirkanmaalla koronatilanne on kiihtymisvaiheessa. Toisen asteen oppilaitokset jatkavat lähiopetuksessa.

Epidemiatilannetta seurataan Pirkanmaan osalta jatkuvasti. Samalla valmistaudutaan mahdolliseen vuoro-opetukseen siirtymiseen, jos koronatilanne pahenee. Mahdollinen vuoro-opiskelu ei tule koskemaan valmentavia koulutuksia (Valma ja Telma) eikä valmistuvia opiskelijoita. Lähiopiskelua voi myös jatkaa yksilöllisesti sopien.

Kymenlaakso – Kouvola

Koronaepidemia on Kymenlaaksossa leviämisvaiheessa. Kouvolan toimipaikassa siirrytään asteittain vuoro-opetukseen 3.12. alkaen henkilökunnan antaman ohjeistuksen mukaisesti. Vuoro-opetusta jatketaan 18.12.2020 asti (viikot 49–51).


Tiedotamme toimipaikkakohtaisista toimista opiskelijoille ja huoltajille Wilmassa. Muistattehan seurata Wilmaa tarkasti.
Huom! Wilman kirjautumisosoite muuttuu 30.11.2020. Katso tästä ohjeistus, miten pääset Wilmaan jatkossa.