Valikko

Opiskelijahallinto-ohjelma Wilma siirtyy Visman pilvipalveluun 30.11.2020 klo 14.00 mennessä. Muutoksesta johtuen Wilmaan ei pääse kirjautumaan vanhalla wilma.kiipula.fi-osoitteella pilvipalveluun siirtymisen jälkeen.

Wilman uusi osoite on kiipula.inschool.fi

Osoitteen muutoksen vuoksi Wilman käyttäjien on muutettava tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin tallennetun Wilman osoite uudeksi. Käytännössä kaikki muu säilyy käyttäjille ennallaan muuttuvaa osoitetta lukuun ottamatta.

Jos käytössäsi on Wilma-mobiilisovellus, nykyinen käyttäjätili pitää poistaa ja sen jälkeen kirjaudutaan sovellukseen uudelleen uutta kiipula.inschool.fi -kirjautumisosoitetta käyttäen. 

Uusi osoite löytyy myös mobiilisovelluksen oppilaitosten hakulistasta muutospäivän jälkeen (ei aiemmin). Päivitä laitteeseesi Wilma-sovelluksen viimeisin versio, jotta kirjautuminen toimii.

Käyttäjätilin poistaminen sovelluksessa:

1. Avaa Wilma-mobiilisovellus ja valitse vasemman yläkulman valikkopainikkeen kautta käyttäjätilit

2. Paina käyttäjätunnusta ja valitse ”Poista”

3. Paina +-kuvaketta ja sen jälkeen ”Valitse Wilma”

4. Etsi kiipula.inschool.fi

5. Kirjaudu sovellukseen käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi 6. Jos olet unohtanut salasanasi, mene osoitteeseen kiipula.inschool.fi ja vaihda salasanasi ”Unohditko salasanasi?” -linkin avulla.

Huom. Mobiilisovelluksen käytössä on eroja eri käyttöjärjestelmien välillä.

Järjestelmän uudistus tekee Wilmasta käyttäjille entistä toimivamman ja se helpottaa Wilman teknistä kehittämistä.