Valikko

Kiipulasäätiön hallitus on valinnut säätiön uudeksi henkilöstöjohtajaksi valtiotieteiden maisteri Anniina Laajalehdon Forssasta. Laajalehto siirtyy Kiipulan palvelukseen Loimaan kaupungin henkilöstöjohtajan paikalta. Hän aloittaa työssään Kiipulasäätiössä 1.3.2022.

Anniina Laajalehto on tehnyt pitkän uran henkilöstöhallinnossa. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa henkilöstöjohtajana Sarastia Oy:ssä, henkilöstöpäällikkönä Tampereen kaupungilla ja Forssan Seudun Osuuspankissa sekä kehityspäällikkönä (strateginen HR) Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksessa.

– Kiipulassa ammattilaiset tekevät yhteiskunnallisesti erittäin merkittävää työtä. On todella mukava päästä kehittämään yhdessä henkilöstön kanssa Kiipulan henkilöstöhallinnon palveluja ja prosesseja sekä työnantajamielikuvaa, Anniina Laajalehto toteaa.

Henkilöstöjohtajan paikkaan tuli yhteensä 33 hakemusta. Haastatteluihin pyydettiin kuusi hakijaa. Henkilöstöjohtaja tulee vastaamaan muun muassa henkilöstöön liittyvistä laki- ja sopimussäädöksistä ja niiden toimeenpanosta, työhyvinvoinnista, työterveyspalveluiden järjestämisestä, tiedonkeruusta ja raportoinnista sekä työnantajamielikuvasta. Tehtävänkuva on uusi.