Valikko

Joulukuussa Kiipulan ammattiopiston toimipaikoissa opintonsa päättää yhteensä kolmisenkymmentä opiskelijaa, joihin lukeutuu sekä ammatillisista perustutkinnoista ja valmentavasta koulutuksesta valmistuvat opiskelijat.

Janakkalan toimipaikan valmistujaistilaisuuteen oli saapunut paikalle viisi valmistuvaa opiskelijaa läheisineen. Valmistujaisjuhlassa oli havaittavissa lähtemisen haikeutta, kiitollisuutta ja tulevaisuutta odottavaista tunnelmaa. Rehtori Jukka Kujala ja apulaisrehtori Anne Saari kehuivat opiskelijoita ja muistutti heitä olemaan ylpeitä itsestään ja omista saavutuksistaan. Myös opiskelijoiden läheiset ja tukijoukot ansaitsivat omat kiitoksensa.

– Kun opinnot eivät aina maistu parhaiten, siinä tilanteessa läheisten tuki on tärkeää. Se kannustaa opiskelijoita jatkamaan ja luo uskoa omaan osaamiseen ja tulevaan, Saari jatkaa.

Kiipulan puolesta opiskelijoille tarjotaan tukea vielä valmistumisenkin jälkeen.

– Puolen vuoden sisällä valmistumisesta voi odottaa, että täältä Kiipulasta otetaan valmistuneisiin yhteyttä ja kysellään kuulumisia ja jatkosuunnitelmia, Saari kertoo hymyillen.

Onnea ja menestystä jatkoon kaikille valmistuneille ja opintonsa päättäville!

Janakkalan toimipaikassa opiskelijat valmistuivat odottavaisin mielin.
Apulaisrehtori Anne Saari onnittelee valmistunutta opiskelijaa.
Juhlallisuudet Janakkalassa jatkuivat perinteisillä kakkukahveilla.