Valikko

Elokuussa alkanut kiusaamisen vastainen Älä ole Puupää -kampanja on tullut päätökseen. Kampanjan voittajaluokan palkitsemistilaisuus järjestettiin Janakkalassa 20.12.2022. Palkintoa luovuttamassa olivat Kiipulan toimitusjohtaja Jukka Kujala, opiskelijakunnan varapuheenjohtaja Mea Vartiainen ja opettaja ja kampanjan vetäjä Jarmo Tapaninen.

Opiskelijakunnan hallituksen opiskelijajäsenet valitsivat kokouksessaan Älä ole Puupää-kisan voittajan suljetulla lippuäänestyksellä. Janakkalan liiketalouden opiskelijoista koostuva voittajaryhmä Merko 22 keräsi itselleen viisi ääntä. Seuraavaksi parhaan ehdotuksen paikan ansaitsi Sote C:n Hyvän Mielen joulukalenteri, joka keräsi äänestyksessä kolme ääntä. Kaiken kaikkiaan äänestyksessä oli mukana kuusi hyvää ehdotusta. Voittoisa Merko 22 -ryhmä palkittiin 150 € lahjakortilla.

Merko 22-luokan seinää koristaa hyviä tekoja esille tuova taulu.
Merko 22 -luokan seinää koristaa paljasta kaverin hyvät teot -taulu, johon kerätään ryhmän hyviä tekoja ja onnistumisia

Merko 22 ryhmä on hyvin motivoitunut kohottamaan ryhmähenkeä ja kehittämään uusia arkipäiväisiä työkaluja kiusaamista vastaan. Ryhmän voittoisia ideoita olivat muun muassa ilmianna kaverin hyvä teko -taulu, Janakkalan opiskelijakahvilan kiusaamisvapaaksi vyöhykkeeksi julistaminen ja positiivisten tervehdyksien jako koko Kiipulan alueella.

–Ryhmämme on iloinen ja kiitollinen saamastaan palkkiosta. Aihe on ollut ryhmässämme syksyn aikana ajankohtainen ja siihen on kampanjan avulla ollut helpompi tarttua, kommentoi ryhmän opettaja Hennamari Antila.

Opiskelijakunta onnittelee Merko 22 -ryhmää ansaitusta voitosta!