Valikko

Majoitushuoneet

Huoneemme ovat viihtyisiä ja esteettömiä 1-4 hengen huoneita, joissa on oma wc ja suihku. Tarjolla on myös muutamia omalla keittiöllä varustettuja huoneistoja.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneet ovat viihtyisiä huoneita, joissa on wc/suihku, 100–140 cm leveät sängyt ja televisio. Huoneet, joissa on 140 cm leveä sänky, voidaan myydä kahden hengen huoneena saatavuuden mukaan.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneet ovat viihtyisiä ja tilavia huoneita, joissa on erilliset sängyt (90–140 cm). Osa huoneista on muokattavissa parisängyiksi (2 x 100 cm). Huoneissa on wc/suihku ja televisio. Kahden hengen huoneista neljä soveltuvat apuvälineillä liikkuville esim. pyörätuolilla.

Kolmen hengen huoneet

Kolmen hengen huoneissa on 3 x 90 cm sänky, wc/suihku ja televisio. Huoneita on tarjolla rajoitettu määrä.

4–5 hengen huoneet

Perhehuoneet ovat tilavia ja viihtyisiä huoneita, joihin mahtuu neljä-viisi henkilöä majoittumaan. Huoneissa on 2 x 90 cm erilliset sängyt sekä kerrossänky, jossa on 120 cm leveä alapeti ja 90 cm leveä yläpeti. Huoneissa on wc/suihku ja televisio. Huoneita on tarjolla rajoitettu määrä. Nämä huoneet soveltuvat myös apuvälineillä liikkuville.

Huoneisto

Kiipula Guest Housen ulkosiivessä sijaitsevat huoneistot ovat tilavia ja viihtyisiä. Huoneistossa on 2 x 90 cm leveät sängyt, levitettävä vuodesohva, ruokailuryhmä, keittokomero (jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat neljälle henkilölle), wc/suihku ja televisio). Huoneistoja on varattavissa kaksi kappaletta myös lemmikkieläimien kanssa matkustavalle.

Kuvagalleria

Klikkaamalla alla olevista kuvista, pääset selaamaan kuvagalleriaa majoitustiloistamme.