Valikko

Majoitushuoneet

Huoneemme ovat viihtyisiä 1-4 hengen huoneita, joissa on oma wc ja suihku. Tarjolla on myös muutamia omalla keittiöllä varustettuja majoitushuoneita.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneet ovat viihtyisiä huoneita, joissa on wc/suihku, 100-140 cm leveät sängyt ja televisio. Huoneet, joissa on 140 cm leveä sänky, voidaan myydä kahden hengen huoneena saatavuuden mukaan.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneet ovat viihtyisiä ja tilavia huoneita, joissa on erilliset sängyt (90-140 cm). Osa huoneista on muokattavissa parisängyiksi (2 x 100 cm). Huoneissa on wc/suihku ja televisio.

Kolmen hengen huoneet

Kolmen hengen huoneissa on 3 x 90 cm sänky, wc/suihku ja televisio. Huoneita on tarjolla rajoitettu määrä.

Perhehuone (4-5hh)

Perhehuoneet ovat tilavia ja viihtyisiä huoneita, joihin mahtuu neljä-viisi henkilöä majoittumaan. Huoneissa on 2 x 90 cm erilliset sängyt sekä kerrossänky, jossa on 120 cm leveä alapeti ja 90 cm leveä yläpeti. Huoneissa on wc(suihku ja televisio. Huoneita on tarjolla rajoitettu määrä.

Yksiö

Kiipula Guest Housen ulkosiivessä sijaitsevat yksiöt ovat tilavia ja ne soveltuvat pidempiaikaisempaankin majoitukseen. Yksiöissä on 2 x 90 cm leveät sängyt, levitettävä vuodesohva, ruokailuryhmä, keittokomero (jääkaappi, hella, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat 3-4 henkilölle), wc/suihku ja televisio). Nämä huoneet ovat varattavissa lemmikkieläimien kanssa matkustavalle. Huoneita on tarjolla rajoitettu määrä.