Valikko

Työhön­valmennus erityistä tukea tarvitseville

Työhönvalmennuspalvelu on suunnattu Uudenmaan TE-toimiston työttömille työnhakijoille sekä kuntakokeilun kokeilukuntien työttömille asiakkaille, jotka tarvitsevat erityistä ja kokonaisvaltaista henkilökohtaista tukea. Voit hakea työhönvalmennukseen, jos sinulla diagnosoitu tai epäilty neuropsykiatrinen tai vastaava oireyhtymä kuten autismi, asperger, ADHD, ADD, Touretten oireyhtymä tai laaja-alainen kehityshäiriö.

Lisätietoa
tyohonvalmennus.uusimaa@kiipula.fi

Kiipulan työhönvalmentaja auttaa henkilökohtaisesti, kun etsit sinulle sopivaa työpaikkaa. Hänen ohjauksellaan löydät ja tuot esille osaamisesi ja vahvuutesi työmarkkinoilla. Myös koulutuksellinen ratkaisu voi olla ratkaisu tilanteeseesi. Valmennusta saat 2 – 8 tuntia kuukaudessa, kunnes tavoite on saavutettu. Valmentaja voi tukea sinua alkuun tavoitteen saavuttamisen jälkeenkin. Enimmäiskesto valmennusjaksolle on n 6 kk. Työhönvalmennuksesta sovitaan henkilökohtaisesti eikä valmennus ole sähköisessä haussa. Ilmoita kiinnostuksesi työhönvalmennuksesta TE-toimiston asiantuntijalle.

Työhönvalmentajalta saat tukea, kun

  • etsit työpaikkaa
  • laadit työ- tai opiskelupaikkahakemuksen
  • valmistaudut haastatteluun
  • solmit työsuhteen
  • aloitat työn tai opiskelun

Jos yhteydenotto tai hakemus ei johda työ- tai opiskelupaikkaan, valmentaja analysoi kanssasi tilannetta ja muokkaatte yhdessä suunnitelmaa toimivammaksi.

Työhönvalmentaja ohjaa, jos työhön liittyy koulutusta. Työhönvalmentaja auttaa, kun haet ja suoritat ammatti­taitoasi vahvistavaa koulutusta. Työpaikka voi löytyä myös työkokeilun avulla.

Kun sopiva työpaikka on löytynyt, työhönvalmentaja voi auttaa sinua alkuun työpaikalla. Sama koskee opintojen aloittamista.

Työhönvalmennuksen aikana saat samaa etuutta kuin työttömänä.

Kiipulalla on vakiintuneita tapaamispaikkoja Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Lohjalla, Järvenpäässä ja Porvoossa. Tapaamiset sovitaan henkilökohtaisesti valmentajan kanssa. Tavoitat Kiipulan valmentajat parhaiten sähköpostitse tyohonvalmennus.uusimaa@kiipula.fi.

Erityistä tukea tarvitsevien työhönvalmennuksesta sovitaan TE-toimiston asiantuntijan kanssa. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi erityistä tukea tarvitsevien työhönvalmennukseen täyttämällä oheisen lomakkeen: Työhönvalmennus-lomake.

TE-palveluiden logo.

Tulosta itsellesi esite alta:

Kiipulan työhönvalmennus esite pdf.

Arbetsträning i Kiipula pdf.

Job coaching in Kiipula pdf.