Valikko

Taitaja2022-semifinaalit toteutetaan vallitsevan korontilanteen vuoksi hajautettuna kilpailijoiden omiin oppilaitoksiin kaikissa lajeissa. Toteutus on viikoilla 5–7 lajin tilanteen mukaan. Kiipulan ammattiopistosta semifinaaleissa on mukana seitsemän opiskelijaa.

Kiipulan ammattiopistosta osallistuu kilpailijoita kahteen TaitajaPLUS-lajiin. Mukana ovat liiketoiminnasta Inka Jormalainen, Nico Rautiainen sekä Mea Vartiainen Janakkalan toimipaikasta. Kiinteistönhoidossa mukana ovat Lahden toimipaikasta Kairo Häätärö ja Timi Törrö sekä Janakkalasta Roni Tuuri ja Eero Karhu.

Nopeasti heikentyneen koronavirustilanteen johdosta Taitaja2022-lajivastaavat ja -semifinaalikoordinaattorit, Taitaja2022-kilpailujohto sekä Skills Finland ovat selvittäneet vaihtoehtoiset tavat toteuttaa semifinaalit. Semifinaalit toteutetaan hajautettuna kilpailijoiden omiin oppilaitoksiin. Muutokset lajikohtaisiin semifinaalien aikatauluihin ilmoitetaan lajien toimesta sekä päivitetään Taitaja2020-lajisivuille (linkki avautuu uuteen ikkunaan) mahdollisimman pian.