Valikko

Etsimme kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin Janakkalan toimipaikkaan.

Yritys- ja majoituspalvelut
Yritys- ja majoituspalveluissa tehtäviisi sisältyy asiakaspalvelua, majoituspalveluja sekä käytäntöjen organisointia. Työ on vuorotyötä aamu- ja iltavuoroissa. Työtä on jonkun verran myös viikonloppuisin.

Siivouspalvelut
Siivouspalveluissa työskentelet siivoojana ja huolehdit toimitilojemme siisteydestä ja puhtaudesta. Työtehtäviisi kuuluvat ylläpito- sekä perussiivoukset.

Puistot ja viheralueet
Viheralueilla ja puistossa työtehtäviisi kuuluvat viheralueiden ja ympäristön hoitotyöt – nurmikoiden ja käytävien hoito, puistometsien raivaustyöt, ryhmäkasvien ja pensasryhmien hoito – sekä Kiipulalla hoidossa olevien hautojen ryhmäkasvikierrokset.

Kiipula on yhteiskunnallisen hyvän tuottaja. Perustehtävämme on ammatillisen erityisopetuksen ja kuntoutuksen järjestäminen. Kokonaisuuteemme kuuluvat Kiipulan ammattiopisto, Kiipulan yrityspalvelut, Kiipula Gardens ja Kiipula Guest House. Kuntoutuspalveluitamme toteuttaa Avire Oy. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla.

Me Kiipulassa olemme kaikki erilaisia – rohkeasti erilaisia! Palveluksessamme on noin 450 alan ammattilaista. Toivommekin, että myös sinä tulevana työntekijänämme tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, ja että toimintamme on lähellä arvojasi.

Hae paikkaa 24.5.2021 mennessä tällä lomakkeella (avautuu uuteen ikkunaan).
Täytämme paikat sitä mukaa, kun sopivat kesätyöntekijät löytyvät.

Lisätiedot ja kysymyksiä kesätöistä voit esittää alla oleville vastuuhenkilöille.

Yritys- ja majoituspalvelut:
palveluvastaava Pirkko Mykkänen, puh. 050 5998 335
koulutus- ja valmennuspäällikkö Leila Tauriainen, puh. 050 3837263

Siivouspalvelut:
palveluvastaava Aino-Maija Widing-Tuominen, puh. 040 4866 558

Viheralueet, puisto:
puistopuutarhuri Pasi Väre, puh. 050 3003 762