Valikko

Kiipulan Elojuhlat järjestetään jälleen elokuun viimeisenä perjantaina eli 30.8.2024 Kiipulan puistossa Turengissa. Tänä vuonna Elojuhlien pääesiintyjänä nähdään Vain elämää -ohjelmastakin tuttu Janna. Lapsille esiintyvät muun muassa Tuulispää ja Hauskis sekä taikuri Risto Leppänen. Pääyhteistyökumppanina on Janakkalan Sanomat, joka juhlistaa 60-vuotista taivaltaan Elojuhlilla.

Kiipulan Elojuhlat juhlitaan perinteisesti elokuun viimeisenä perjantaina. Jälleen kerran ohjelmisto on koottu monipuolisesti niin, että jokaiselle löytyy varmasti jotakin nähtävää tai kuunneltavaa.

– Tänä vuonna saamme pääesiintyjäksi valovoimaisen Jannan. Jannan upeaa ääntä kuultiin Vain elämään -ohjelmassakin, kertoo Kiipulan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Ulla Harju.

Lisäksi lavalla nähdään lasten suosikki Tuulispää ja Hauskis, jotka ovat myös tavattavissa esityksen jälkeen. Palkittu taikuri Risto Leppänen esiintyy kaksi kertaa illan aikana tarjoten lapsiperheille sopivan shown. Tapahtuman juontaa hämäläisille tuttu Tuuli-Elina Andersén.

Viime vuonna Kiipulaan kerääntyi yli 3000 ihmistä nauttimaan Elojuhlatunnelmasta.

– Tapahtumamme on saanut positiivista palautetta juuri iloisesta ja lämpimästä tunnelmasta. Kiipulan puisto onkin hämärtyessä tunnelmallinen paikka viettää Elojuhlia, Harju hymyilee.

Monipuolista ohjelmaa

Tänäkin vuonna Kiipulan puistoon kokoontuu monenlaisia markkinamyyjiä myymään tai esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan. Viime vuoden tapaan lisää paikallisväriä tuovat Janakkalan Yrittäjät ry:n jäsenyritykset, jotka tulevat mukaan esittelemään toimintaansa.

Ohjelmaa on monipuolisesti läpi koko illan myös lavan ulkopuolella.

– Elojuhlien aikaan yleisö voi tutustua Kiipulan monipuoliseen palvelutarjontaan. Esimerkiksi avomaakierroksilla kuulee yleisesittelyn viljelystä ja siitä, mitä avomaalla tuotetaan. Yleisö voi myös osallistua opastetulle Kiipulan historiapolkukierrokselle, Ulla Harju kertoo ohjelmasta.

Kiipulan kotieläinpiha on avoinna ja Aktiivipuistossa löytyy paljon tekemistä lapsille ja aikuisillekin koko illan ajan. Lapsille on lisäksi luvassa liikuntapaikka ja piknik-alue puuhailuineen, katuliituja sekä puujalkakävelyä.

Miinantori ja Guest House ovat myös avoinna koko tapahtuman ajan. Alueelta löytyy anniskeluteltta.

Elojuhlat alkaa klo 16 ja ilta päättyy näyttävään, klo 21.30 alkavaan ilotulitukseen, jonka tarjoaa Janakkalan Sanomat. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

– Pääyhteistyökumppanimme on tänä vuonna Janakkalan Sanomat, joka täyttää 60 vuotta. Lehti juhlistaa 60-vuotista taivaltaan Elojuhlilla, Harju toteaa.

Tule markkinamyyjäksi

Haluatko tulla esittelemään tuotteitasi tai palveluitasi Kiipulan Elojuhlille? Ilmoittaudu mukaan nyt. Osastopaikkoja on vuodelle 2024 noin 80, joista jo noin 30 on myyty.

Osastopaikkamme koko on 4 x 4 metriä ja sen hinta on 50 € + alv. 24 %. Voit myös varata useamman paikan. Sähkö maksaa tarvittaessa 35 € + alv. 24 %.

Katso lisätiedot ja tule mukaan markkinahumuun myyjäksi tai esittelemään toimintaasi!

Vuoden 2023 Elojuhlilla vieraili noin 3000 kävijää.

Tutustu Kiipulan Elojuhliin: