Valikko

Aloituspaikkoja lisätty suosituilla aloilla

Kevään 2020 yhteishaku vaativana erityisenä tukena järjestettävään ammatilliseen koulutukseen päättyi huhtikuun alussa. Kiipulan ammattiopistoon haki yhteishaussa 581 nuorta, joista 420 oli ensisijaisia hakijoita. Aloituspaikkoja oli 320.

Suosituimmat koulutukset yhteishaussa olivat Janakkalassa autoalan ja maatalousalan perustutkinnot sekä työhön ja itsenäiseen elämään valmentava TELMA-koulutus. Hämeenlinnassa puolestaan tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto veti hyvin hakijoita. Myös Pirkanmaa ja Päijät-Häme olivat vetovoimaisia. Vastasimme kysyntään ja lisäsimme 50 paikkaa niihin koulutuksiin, joissa oli ensisijaisia hakijoita enemmän kuin aloituspaikkoja.

Haku vaativan erityisen tuen ammatillisiin oppilaitoksiin oli tänä vuonna auki 11.3.-1.4.2020 välisen ajan. Yhteishaun tulokset julkaistaan 11.6.2020 alkaen. Opiskelupaikka pitää vastaanottaa 25.6.2020 mennessä.

Uudet opiskelijat aloittavat opintonsa elokuussa 2020.

Jatkuva haku on auki – hae vaikka heti!

Jos yhteishaussa jäisi ilman opiskelupaikkaa, kannattaa jatkuvassa haussa hakea vapaina olevia opiskelupaikkoja. Jo tällä hetkellä Kiipulan ammattiopistossa on haku käynnissä eri koulutuksiin, esimerkiksi liiketoiminnan perustutkinto Riihimäellä ja uutena koulutuksena matkailualan perustutkinto Janakkalassa.

Hakeminen tapahtuu opintopolku.fi -sivuston kautta. Linkki avautuu uuteen ikkunaan.

Opintojen aloittaminen sovitaan yksilöllisesti.


Kiipulan ammattiopisto toimii yhdeksällä paikkakunnalla: Janakkala, Hämeenlinna, Tampere, Lahti, Kouvola, Vantaa, Riihimäki, Forssa ja Nokia. Vuositasolla Kiipulan ammattiopistossa opiskelee noin 1200-1300 opiskelijaa.