Valikko

Janakkalan Yrittäjät hyppää mukaan Elojuhlille

Kiipulan Elojuhlat valtaa perinteisesti Kiipulan puiston elokuussa perjantai-iltana 25.8.2023. Tänä vuonna tähtiesiintyjänä on Vain elämää -tähtenäkin tunnettu Pete Parkkonen. Lapsia Kiipulaan houkuttelee ikisuosikki Muumit, jotka esiintymisen lisäksi ovat tavattavissa myös meet & greet -tapahtumassa. Paikallista väriä Kiipulan lavalle tuo TikTok-kuuluisuus Räpfaija. Tapahtuman juontaa Heidi Willman.

Kiipulaan kokoontuu tietysti myös monenlaisia markkinamyyjiä leppoisaan markkinatunnelmaan. Tänä vuonna lisää paikallisväriä tuovat Janakkalan Yrittäjät ry:n jäsenyritykset, jotka tulevat mukaan esittelemään toimintaansa. Janakkalan Yrittäjien kanssa on täksi vuodeksi yhdistetty voimat. Yrittäjät nousevat tapahtuman aikana kaksi kertaa lavalle ja heidän toimintaansa voi tutustua monilla myyntikojuilla. Lisäksi yrityksille on luvassa neuvontaa ja tietoa yrittämisestä.

Elojuhlien aikaan yleisö voi tutustua Kiipulan monipuoliseen palvelutarjontaan. Erkin avomaakierroksilla kuulee yleisesittelyn viljelystä ja siitä, mitä avomaalla tuotetaan. Lisäksi yleisön voi osallistua opastetulle Kiipulan historiapolkukierrokselle.

Kiipulan kotieläinpiha on avoinna ja Aktiivipuistossa löytyy paljon tekemistä lapsille ja aikuisillekin koko illan ajan. Lapsille on lisäksi luvassa piknik-alue puuhailuineen, katuliituja sekä puujalkakävelyä.

Miinantori ja Guest House ovat avoinna ja anniskelevat koko tapahtuman ajan. Alueelta löytyy myös anniskeluteltta.

Elojuhlat alkaa klo 16, ja ilta päättyy näyttävään, klo 21.30 alkavaan ilotulitukseen. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tarkemmat aikataulut ja tiedot löytyvät Kiipulan Elojuhlien verkkosivuilta.

Tule markkinamyyjäksi

Haluatko tulla esittelemään tuotteitasi tai palveluitasi Kiipulan Elojuhlille? Ilmoittaudu mukaan nyt (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Osastopaikkamme koko on 4 x 4 metriä ja sen hinta on 35 € sisältäen alv:n. Voit myös varata useamman paikan. Sähkö maksaa tarvittaessa 35 €. Jos olet Janakkalan Yrittäjät ry:n jäsen, maksaa yhdistys osan osallistumismaksustasi. Janakkalan Yrittäjät ry:n jäsenille osastomaksu on 20 €. Jäsenyys ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella.

Katso lisätiedot ja tule mukaan markkinahumuun myyjäksi tai esittelemään toimintaasi!