Valikko

KiipMTB-tapahtuma tuo Kiipulan poluille maastopyöräharrastajia kisaamaan toisiaan vastaan sunnuntaina 9.10.2022. Kuudetta kertaa järjestettävässä tapahtumassa ajetaan miesten, naisten, sähköpyörien ja lasten sarjoissa. Tapahtuman suosio pitää pintansa – ennakkoilmoittautuneita tapahtumaan on reilu 130, joka on kymmenen prosenttia enemmän kuin vuonna 2021.

Yhteensä sarjoja on seitsemän. Miesten ja naisten sarjoissa ajetaan sekä 17 kilometrin että 34 kilometrin reitti. Lisäksi alle 12-vuotiaiden sarjassa tytöt ja pojat ajavat oman kuuden kilometrin reittinsä. Oma kuntosarjansa löytyy myös sähköpyöräilijöille, joilla reitin pituus on 34 kilometriä.

Tänä vuonna ajetaan samoilla reiteillä kuin vuosi sitten. Reiteille mahtuu muutama haastavampi lasku ja myös nousumetrejä on luvassa kiitettävästi. Merkityt reitit kulkevat metsässä eikä teiden ylityksiä ole.

KiipMTB-tapahtumaan voi vielä jälki-ilmoittautua tapahtumakansliassa lauantaina 8.10. klo 12.00–14.00 ja sunnuntaina 9.10. klo 8.00–10.30. Tapahtumakanslia sijaitsee Kiipula Guest Housessa osoitteessa Sahanmäki 27, Turenki. Jälki-ilmoittautuneita mahtuu mukaan vain rajallinen määrä (n. 30 kpl) matkaa kohden.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki maastopyöräilyn harrastajat. Osallistuminen ei vaadi lisenssiä.

Lisätietoja ja tarkka aikataulu tapahtuman sivuilta.