Valikko

Hakea voi kymmenelle paikkakunnalle ja sekä perustutkintokoulutuksiin että valmentaviin koulutuksiin. Yhteishaku on käynnissä 20.2.–19.3.2023.

Kiipulan ammattiopistossa yhteishaussa on mukana 13 ammatillista perustutkintoa sekä valmentavat koulutukset TUVA ja TELMA. Uutena perustutkintokoulutuksena yhteishaussa on mukana Lahdessa alkava rakennusalan perustutkinto, jossa osaamisalana on talonrakennus.

– Käynnistämme lisäksi Kouvolassa liiketoiminnan perustutkinnon ja Tampereella puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta toimitilahuollon osaamisalan, kertoo Kiipulan ammattiopiston apulaisrehtori Anne Saari.

Yhteishaku on tarkoitettu peruskoulun päättäville tai sen jo päättäneille hakijoille, jotka eivät ole perusopetuksen jälkeen suorittaneet ammatillista tutkintoa, lukion oppimäärää tai korkeakoulututkintoa. Vaativan erityisen tuen perusteella järjestettävään ammatilliseen koulutukseen haetaan samassa yhteishaussa ja samalla lomakkeella kuin muuhunkin ammatilliseen koulutukseen. Hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi-sivuston kautta.

Kevään 2024 perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishaku

  • Hakuaika 20.2.−19.3.2024
  • Opiskelijavalinnan tulokset 13.6.2024 alkaen
  • Opiskelupaikan vahvistaminen viimeistään 27.6.2024
  • Varasijat voimassa 16.8.2024

Lue lisää yhteishausta täältä.