Valikko

Kiipulassa järjestetään kesällä 2022 Hyvinvointilomat ry:n tuettu lapsiperheloma. Kiipula on toiminut Hyvinvointilomat ry:n tuettujen lapsiperhelomien palveluntuottajana vuodesta 2018.

Hyvinvointilomat ry:n lapsiperhelomien tavoitteena ovat perheen sisäisen dynamiikan vahvistaminen, vertaistuen saaminen muilta lapsiperheiltä, uusien ystävyyssuhteiden luominen, yksinäisyyden torjuminen sekä ryhmäytyminen. Lue lisää Hyvinvointilomat ry:stä ja tuetuista lomista tämän linkin kautta (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Kiipulassa lapsiperheloma järjestetään 18.-23.7.2022. Ohjelmassa on muun muassa liikuntaa, joukkuepelejä, tutustumista Kiipulan pieneläinpihaan, rentoutumista uima-allasosastolla sekä mukavaa yhdessäoloa. Lomaohjelmaan sisältyy myös 2 x 2 h lastenhoitoa 3-6 vuotiaille ryhmähoitona. Lomalla on täysihoito, johon kuuluu aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Majoitus viihtyisässä Kiipula Guest Housessa.

Lomajakson omavastuuosuus on 100 €/aikuinen/5 vrk. Alle 16-vuotiaat lomailevat maksutta.
Loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Päätöksissä huomioidaan myös hakijoiden ensikertalaisuus.

Hae Kiipulan lapsiperhelomalle (linkki avautuu uteen välilehteen). Haku Hyvinvointilomat ry:n kesän tuetuille lomille on auki 1.-31.3.2022.

Lisätiedot Kiipulan lapsiperhelomasta:
yrityspalvelut@kiipula.fi

Lisätiedot koskien loman hakemista:
Hyvinvointilomat ry
Puhelin: 010 830 3400
Lomia koskevat tiedustelut ma-pe klo 9.00 – 12.00
toimisto@hyvinvointilomat.fi