Valikko

Aurinko pilkahti taivaalta lupaillen mukavaa päivää. Hämeenlinnan laivarantaan saapui iloinen joukko Hämeenlinnan alueen työnantajia ja Kiipulan väkeä. Pian laiva kuljettaisi tulijat Vanajaveden risteilylle. Kiipulan ammattiopisto oli kutsunut paikalle kumppaneitaan, niitä työnantajia ja työntekijöitä, jotka ovat ottaneet opiskelijoita työpaikalleen harjoittelemaan ja ohjanneet heitä opinnoissaan.

Risteilypäivään mahtui paljon keskustelua ja naurua, yhteistä suunnittelua ja leppoisaa yhdessäoloa. Unohtamatta tietenkään hyvää ruokaa sekä Lepaan maistiaisia.

Mies ja nainen keskustelevat laivalla.
Risteilyllä riitti keskusteltavaa.

Matkalla oli mukana kaksi Kiipulasta valmistunutta opiskelijaa, jotka jakoivat paikallaolijoille omat työllistymistarinansa. He kertoivat, kuinka he pääsivät töihin ja miten heille räätälöitiin täsmätyö. Leikkimielisessä visassa käytiin läpi millaisia tukia työnantajat voivat saada täsmätyöntekijän palkkaukseen. Työteema jatkui myös sillä, että järjestelyissä oli mukana myös Kiipulan matkailualan opiskelijoita.

Kiipulan ammattiopisto kiittää kaikkia mukana olleita mukavasta päivästä. Myös niitä, jotka eivät tällä kertaa mukaan päässeet! Te kumppanit olette meille ja opiskelijoille todella tärkeitä. Jatketaan yhteistyötä ja kehitetään sitä!

Kumppanuusristeilyn osallistujat poseeraavat kameralle laivan edessä satamassa.
Kiitos kaikille.

Teksti: Marjo Siekkinen

Kuvat: Arto Vehkomäki