Valikko

Kiipulan ammattiopisto on käynnistänyt vuoden 2021 opetuksen lähiopetuksena. Ryhmäkoot ovat pieniä, eriytämme opetusta ja pyrimme monipuolisilla opetusjärjestelyillä toteuttamaan vaativaa erityisopetusta tarvitsevien opiskelijoiden välttämättömän lähiopetuksen ja ohjauksen. Moni opiskelija on työpaikoilla oppimassa, jolloin ryhmissä eivät kaikki opiskelijat ole paikalla yhtäaikaisesti. Teemme tarvittaessa yksilöllisiä ratkaisuja toimipaikoittain. Mikäli siirrymme vuoro-opetukseen, tiedotamme siitä erikseen.

Maskisuositus

Kiipulan ammattiopiston kaikissa toimipaikoissa on käytössä erittäin vahva maskisuositus. Edellytämme, että maskisuositukseen suhtaudutaan vakavasti ja sitä noudatetaan, ellei ole erityistä terveydellistä syytä olla käyttämättä maskia. Henkilökunnallamme on maskin/visiirin käyttövelvoite. On ensiarvoisen tärkeää noudattaa kahden metrin turvavälejä, pestä käsiä, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua. Ruokailut, tauot ja siirtymiset paikasta toiseen tehdään oman ryhmän kanssa. 

Suosittelemme myös asentamaan THL:n tuottaman Koronavilkku-sovelluksen älypuhelimiin. Koronavilkusta lisätietoa täällä: https://koronavilkku.fi/ (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Me kaikki voimme osaltamme vaikuttaa ehkäisevästi koronaviruksen leviämiseen niin oppilaitoksessa, työpaikoilla kuin vapaa-ajalla toimiessamme.

Opiskelijoita ja huoltajia tiedotetaan Wilmassa tarkemmin käytännön toimenpiteistä ja ohjeista.

Anne Saari, apulaisrehtori