Valikko

Hallitus on kertonut asettavansa Suomeen sulkutilan kolmeksi viikoksi 8.3.2021 lähtien koronavirustilanteen vuoksi. Sulkutilan aikana myös Kiipulassa otetaan käyttöön hallituksen antamia tiukempia rajoituksia. Järjestelyt ovat voimassa 11.4.2021 saakka.

Kokosimme eri palveluiden tiedot alle. Päivitämme tietoja tarpeen mukaan tähän tiedotteeseen.

Kiipula Gardens / Miinantori

Miinantori palvelee asiakkaita ma–pe klo 9–15 take away -periaatteella. Voit ostaa salaatit, leivonnaiset, kahvit ja muut myymälätuotteemme mukaan otettavaksi.

Kuntoutuspalvelut

Aviren kuntoutustoiminta jatkuu normaalisti. Lue lisää Aviren tiedotteesta >>

Valmennuspalvelut jatkavat pääsääntöisesti etänä. Mikäli asiakkaan kanssa on sovittu lähitapaaminen, huolehditaan turvaväleistä ja maskin käytöstä.

Kiipula Guest House

Kiipula Guest House ottaa vastaan majoittujia. Pyrimme majoittamaan asiakkaitamme mahdollisuuksien mukaan eri puolille Guest Housea.

Liikuntatilat

Uimahalli, kuntosali ja liikuntasalit sulkevat ovensa ulkoisilta asiakkailta 8.3.2021 lähtien ja ovat kiinni 11.4.2021 saakka. Tilat ovat rajoitetusti (maks. 6 henkilöä/tila) kuntoutujien, opiskelijoiden ja majoittujien käytössä.

Kokous- ja tilapalvelut

Kokous- ja tilapalvelut toimivat annettujen ohjeistusten mukaan. Tällä hetkellä emme järjestä isoja tilaisuuksia. Seuraamme tilannetta koko ajan ja toimimme jatkossakin annettujen ohjeistusten tai rajoitusten mukaisesti. Myyntimme toimii normaalisti.

Kiipulan ammattiopisto siirtyy sulkutilan aikana etäopetukseen. Lue lisää sulkutilasta Kiipulan ammattiopistossa >>

Ruokala Rustholli Janakkalassa

Rustholli on sulkutilan aikana 8–11.4. avoinna normaalien ruokailuaikojen puitteissa ja siirtyy annosjakeluun.

Katso tästä yhteystietomme >>


Päivitetty 4.3.2021 Aviren ja Miinantorin osalta
Päivitetty 26.3. sulkutilan jatkosta 11.4. asti.
Päivitetty 29.3. Guest Housen osalta.