Valikko


Kiipulan ammattiopistossa Hämeenlinnan Punaportilla on todettu koronatartuntatapaus. Ammattiopiston henkilökuntaan kuuluva koronapositiivinen henkilö on ollut töissä viimeksi perjantaina 23.10. Hämeenlinnan Punaportilla Kiipulan ammattiopiston toimipaikassa. Covid-testi on todettu positiiviseksi keskiviikkoiltana 28.10.

Karanteeniin on asetettu kymmeneksi päiväksi yksi Kiipulan ammattiopiston Hämeenlinnan Punaportin opiskelijaryhmä ja ryhmän henkilökunta. Karanteenipäätös on tehty alueen asiantuntijalääkärin toimesta. Ryhmän henkilökunta ja opiskelijat ovat käyttäneet maskia opiskelutilanteissa.

Mikäli Hämeenlinnan Punaportilla Kiipulan tiloissa 21.–23.10. olleilla esiintyy hengitystie- tai muita koronaan viittaavia oireita, heitä pyydetään olemaan yhteydessä omaan terveyskeskukseensa koronatestiajan saamiseksi. Lääkäri korostaa hygieniatoimenpiteiden ja maskin käytön merkitystä koronatartuntojen ehkäisyssä.

Kiipulan ammattiopiston Hämeenlinnan toimipisteessä on henkilökuntaa noin 30 ja opiskelijoita noin 100. Osa toimipisteen opiskelijoista on parhaillaan etäopetuksessa.

Tartuntojen estämisen vuoksi on tärkeää, että

• kaikki huolehtivat käsihygieniasta ja turvaväleistä,

• kouluun/Kiipulaan ei tulla oireisena ja oireiset hakeutuvat koronatestiin heti oireiden ilmetessä

• maskisuositusta noudatetaan.