Valikko
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kiipulan Elojuhlat 2024

30.8. klo 16:00 - 22:00

Kiipulan Elojuhlat järjestetään jälleen perjantaina 30.8.2024!
Tervetuloa Elojuhlille nauttimaan markkinahumusta ja ohjelmatarjonnasta, fiilistelemään musiikkia ja maistelemaan puutarhan antimia sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Samalla voit tutustua Kiipulan monipuoliseen palvelutarjontaan. Illan päätteeksi ihaillaan tietysti ilotulitus. Vapaa pääsy!
Tänä vuonna Elojuhlat on isompi kuin koskaan! Tämän vuoden pääesiintyjänä on Vain elämää -ohjelmastakin tuttu Janna. Lapsiperheitä viihdyttävät mm. Tuulispää ja Hauskis sekä palkittu taikuri Risto Leppänen. Uutuutena alueella on myös lapsille tarkoitettu lastenmaa, jossa voi peuhata liikuntaradalla. Illan juontajana toimii Tuuli-Elina Andersén.
Odotamme tapahtumaan runsaasti yleisöä. Varaathan siis matkaan mukaan kärsivällisyyttä, jos tulet paikalle omalla autolla, koska Kiipulantie saattaa ruuhkautua yleisön tullessa paikalle. Tule myös paikalle ajoissa, jos haluat nähdä vaikkapa tietyn esiintyjän.
Tarjoamme ilmaisen bussikuljetuksen sekä Tervakoskelta että Turengista. Kehotamme lisäksi suosimaan kimppakyytejä sekä käyttämään julkisia kulkuvälineitä, jotta vältymme turhalta autoliikenteeltä.

Tiedot

Päivämäärä:
30.8.
Aika:
16:00 - 22:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.kiipula.fi/elojuhlat/

Järjestäjä

Kiipulasäätiö
Puhelin
+358368521
Sähköposti
yrityspalvelut@kiipula.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Kiipula
Kiipulantie 507
Turenki, 14200 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0368521
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto