Valikko
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Puutarha-alan koulutuksen kehittämispäivät 2021

11.11.2021 klo 12:00

Opiskelija puhaltaa lehtipuhaltimella. Toinen opiskelija kerää lehtiä päältäajettavan ruohonleikkurin keruusäiliöön.

Viher- ja puutarha-alan opettajayhdistys ry järjestää 11.‒12.11.2021 Puutarha-alan koulutuksen kehittämispäivät Kiipulassa ja hybriditapaamisena.

Puutarha-alan koulutuksen kehittämispäivät järjestetään jo kahdeksatta kertaa, ja tällä kertaa kokoonnutaan Kiipulan ammattiopistoon, Janakkalaan 11.‒12.11.2021.

Kehittämispäivät kokoavat yhteen puutarha-alan opettajia ja työpaikkojen edustajia yhteiseen keskustelufoorumiin, jossa on tarkoitus pohtia nykyistä parempia toimintatapoja koulutuksen ja työelämän välisen yhteistyön kehittämiseksi sekä ajankohtaisten koulutusasioiden tiedottamiseksi.

Tänä vuonna kehittämispäivien teemoina ovat muun muassa tukea tarvitsevan opiskelijan ohjaaminen opinnoissa ja työpaikoilla, Green care puutarha-alalla sekä puutarhatuotannon ja puutarha- ja kukkakaupan uudet tuulet. Paneelikeskustelussa osallistujat pääsevät vaihtamaan kokemuksia myös puutarha-alan perustutkinnon uusista tutkinnonperusteista. Lisäksi 11.11.2021 on mahdollisuus osallistua Green care -työpajaan ja vapaamuotoiseen illanviettoon.

Tilaisuudessa luovutetaan myös järjestyksessään kolmas VIPUn Vuoden opettaja -tunnustus ansioituneelle puutarha-alan opettajalle.

Lue lisää ja ilmoittaudu Viherympäristöliiton sivuilla >>