Valikko

NUOTTI-valmentajat

Tutustu Nuotti-valmentajiimme

Ann-Mari Salin – Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK), neuropsykiatrinen valmentaja ja sosionomi (AMK). Aikaisemmin olen työskennellyt lastensuojelun yksiköissä, tehostetussa perhetyössä ja ammatillisena tukihenkilönä. Olen tavannut monia erilaisia ihmisiä eri taustoilla ja elämäntilanteilla. Kohtaaminen, läsnä oleminen, luottamuksen rakentaminen, kuulluksi tuleminen ja ratkaisujen löytäminen yhdessä ovat asioita, joihin itse valmentajana keskityn.

Autan sinua tilanteessasi juuri sellaisena, kun olet. Valmennuksessa tuen sinua kokonaisvaltaisesti ja keskityn vahvuuksiisi. Valmennuksen aikana ratkomme yhdessä mahdolliset haasteet ja teemme huomisesta paremman.

Yhdessä pystymme parempaan!


Kati Lampi.

Kati Lampi – Pirkanmaa

Uskon vahvasti siihen, että asioilla on taipumus järjestyä. Minua kuvataan usein rauhallisena, positiivisena, iloisena ja helposti lähestyttävänä tyyppinä. Innostun, kun saan tsempata ja auttaa toisia elämässään eteenpäin.

Harrastan purjehdusta ja tykkään muutenkin liikkua ja retkeillä luonnossa. Lisäksi toimin vapaa-ajallani karatevalmentajana ja ohjaajana kehonpainoharjoittelu- ja rentoutusryhmissä. Nautin myös matkustelusta, ratsastamisesta ja leipomisesta. Toisaalta välillä kiva vain käpertyä sohvan nurkkaan kissan kehrätessä kainalossa ja lukea hyvää kirjaa.

Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja. Olen tottunut kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja olemaan kuulevana korvana ja rinnalla kulkijana erilaisissa elämäntilanteissa.

NUOTTI-valmennuksessa pidän erityisesti siitä, ettei valmennusta aloittaessa ole täysin valmista suunnitelmaa, vaan voimme yhdessä lähteä pohtimaan, miten se palvelee juuri sinua parhaiten. Haluan auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi, ja antamaan sinulle tukea niissä asioissa mitkä tällä hetkellä tuntuvat haastavilta – yhdessä niistä selvitään! Miltä kuulostaisi valmennus, vaikka luontopolulla tai rantakalliolla? Vai käydäänkö hörppäämässä teet tai kahvit jossakin kivassa kahvilassa? Mahdollisuuksia on monia, toivotan sinut sydämellisesti mukaan NUOTTI-valmennukseen!


Saara Villberg.

Saara Villberg – Pirkanmaa (poissa 6/2024 asti)

Olen sosionomi (AMK), joka tykkää esimerkiksi matkustamisesta, uimisesta, kirjoittamisesta sekä koiran ja läheisten kanssa ulkoilusta. Minulla on kokemusta erityisesti lasten ja nuorten parissa tehtävästä työstä esimerkiksi päiväkodin, kuntouttavan työtoiminnan ja Ohjaamotoiminnan osalta. Laaja verkostotyö onkin minulle tuttua.  

Nuotti-valmentajana pidän erityisen tärkeänä sitä, että sinä koet tulevasi kuulluksi ja kohdatuksi. Uskon siihen, että sinä olet oman elämäsi asiantuntija ja yhdessä me voimme etsiä polkua, joka on sinun näköisesi. Asioiden kanssa ei tarvitse olla yksin, vaan pohditaan ja etsitään vahvuuksiasi ja vaihtoehtoja yhdessä. Minua on kuvailtu esimerkiksi positiivisena, helposti lähestyttävänä ja rauhallisena. Rauhallisuuteen kuuluu kylkiäisenä ripaus nauravaisuutta ja innostuneisuutta. Iloitaan yhdessä onnistumisista! 

Nuotti-valmennuksessa etenemme sinun tahtisi mukaisesti tavoitteita kohden. Joskus harppaus saattaa tuntua kyseisessä hetkessä isolta, mutta otetaan se yhdessä – se on sen arvoinen! Saat matkallasi roimasti kokonaisvaltaista tukea ja rinnalla kulkemista. Matalalla kynnyksellä voidaan rupatella rennosti, kahvitella lomakkeidentäytön ohella ja tavata esimerkiksi järven rannalla.  

Tervetuloa mukaan! 


Tanja Siltala – Kanta-Häme, palveluvastaava

Valmentajana olen rento ja ratkaisukeskeinen. Tehtäväni on tukea sinua ensin löytämään tavoitteesi, ja sen jälkeen pääsemään määrätietoisesti, mutta lempeästi niitä kohti. Valmentajana olen tsemppari-henkinen rinnallakulkija. Vahvuuteni valmentajana on löytää kanssasi sinun vahvuutesi!

Koulutukseltani olen sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja ja ammatillinen opettaja. Työkokemusta minulla on erityistä tukea tarvitsevien nuorten ohjaustehtävistä, hanketyöstä ja Kelan erilaisista kuntoutuspalveluista (pääasiassa mielenterveyskuntoutus ja ammatillinen kuntoutus). Tykkään tehdä hommia nuorten kanssa, löytää yhdessä suuntaa ja sopivaa tahtia eteenpäin. Minulle tärkeää on luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa molemmat saa olla oma itsensä.

Otetaanko kupit kahvia ja jutellaan siitä, mihin suuntaan haluaisit päästä?


Erja Niemelä – Kanta-Häme

Olen sairaanhoitaja sekä luonto- ja eräopas. Olen tehnyt töitä erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa Kiipulan ammattiopistossa, mielenterveyskuntoutujien parissa sekä usean vuoden anestesia- ja leikkaussalisairaanhoitajana. Myös yrittäjyys on minulle tuttua.

Vapaa-aikana harrastan erilaista liikkumista luonnossa, mm. purjehtien, meloen sekä patikoiden. Myös musiikki, laulaminen ja puutarhanhoito ovat minulle läheisiä asioita.

Nuotti-valmentajana haluan tarjota sinulle rauhallisen, luottamuksellisen ja sinun voimavarojasi vahvistavan tuen. Käytän valmennuksessa Metsämieli-menetelmän lyhyitä, tilanteeseen sopivia harjoituksia. Voimme tavata metsä-/puistokävelyillä, mutta myös kahvilatapaamiset sopivat mainiosti. Tehdään yhdessä valmennuksesta sinulle sopiva ja tavoitteitasi tukeva matka.


Sami Grönroos – Päijät-Häme

Olen sairaanhoitaja (Yamk), erikoisalani on kuntoutus. Olen myöskin ammatillinen opettaja. Töissä olen toiminut hyvin moninaisten ja haastavien asioiden parissa tukemalla ihmisen omaa kykyä selviytyä näistä haasteista.

Nuottivalmennuksen avulla etsimme kanssasi ratkaisuja edessä oleviin haasteisiin ja keinoja päästä niissä eteenpäin. Valmentajana haluan olla sinulle henkilökohtainen tuki ja apu, jotta löytäisit oman paikkasi. Tärkeänä elementtinä työssäni pidän molemminpuolisen luottamuksen syntymistä. Tätä työtä tehdään yhdessä. Lähdetään molemmat tavoittelemaan sitä, missä olet hyvä. Lähde mukaani muutoksen tielle.