Valikko

NUOTTI-valmentajat

Tutustu Nuotti-valmentajiimme

Miina Herronen – Uusimaa

Koulutukselta olen nuoriso-ohjaaja, sosionomi (AMK) ja neuropsykiatrinen valmentaja. Olen työskennellyt monipuolisesti nuorisotyössä, lastensuojelussa ja maahanmuuttajatyössä. Minulle tärkeimpiä arvoja ovat suvaitsevaisuus, ainutlaatuisuus, kunnioittaminen ja luotettavuus. Valmentajana haluan kohdata jokaisen asiakkaan ainutlaatuisena henkilönä ja rakentaa valmennuksen sisällön jokaiselle omaan elämäntilanteeseen sopivaksi.

Vapaa-ajalla minulle tärkeimpiä asioita ovat rescue koirani, luonnossa liikkuminen, käsityöt ja jooga.

Sinä olet oman elämäsi asiantuntija, mutta minä voin tarjota sinulle tietoa, välineitä ja auttaa sinua löytämään vahvuuksiasi, joilla ongelmat ratkaistaan.


Leo Sulavuori

Leo Sulavuori – Uusimaa

Olen koulutukseltani Yhteisöpedagogi (AMK) ja toimin NUOTTI-valmentajana Uudenmaan alueella. Työhistoriani pääosin koostuu lastensuojelun ja sosiaalihuollon avopalveluista, missä olen tehnyt töitä eri-ikäisten ja -taustaisten ihmisten kanssa. Minulla on vankka kokemus moniammatillisesta yhteistyöstä, mitä pystyn hyödyntämään työssäni.

Olen luonteeltani rento ja kärsivällinen. Pidän ulkoilusta, mökkeilystä ja rauhallisesta perhe-elämästä.

Minulle on tärkeää kohdata ihmiset sellaisena kuin he ovat ja kunnioittaa heidän toiveitaan. Tule siis sellaisena kuin olet. Minun kanssani vastaukset löydetään yhdessä toimien ja pohtien. Kuljen rinnallasi ja tehdään yhdessä parempi huominen!


Ann-Mari Salin – Uusimaa

Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK), neuropsykiatrinen valmentaja ja sosionomi (AMK). Aikaisemmin olen työskennellyt lastensuojelun yksiköissä, tehostetussa perhetyössä ja ammatillisena tukihenkilönä. Olen tavannut monia erilaisia ihmisiä eri taustoilla ja elämäntilanteilla. Kohtaaminen, läsnä oleminen, luottamuksen rakentaminen, kuulluksi tuleminen ja ratkaisujen löytäminen yhdessä ovat asioita, joihin itse valmentajana keskityn.

Autan sinua tilanteessasi juuri sellaisena, kun olet. Valmennuksessa tuen sinua kokonaisvaltaisesti ja keskityn vahvuuksiisi. Valmennuksen aikana ratkomme yhdessä mahdolliset haasteet ja teemme huomisesta paremman.

Yhdessä pystymme parempaan!


Suomela-Siro Tanja

Tanja Suomela-Siro – Pirkanmaa

Olen koulutukseltani sosionomi ja neuropsykiatrinen valmentaja. Valmennustyö on minulle se omin juttu, erityisesti neuropsykiatria on sydäntäni lähellä. Nuottivalmentajana kohtaan ihmisen ihmisenä – lähdetään yhdessä etsimään polkua juuri sinulle. Oma mottoni on, että vaikka asiat tuntuisivat olevan todella solmussa, aina löytyy jotain, joka toimii. Olen vierellä kulkija, tukiverkkojenpunoja ja aina valmis kuulemaan sinua, vaikka kahvikupin äärellä. Olen rento ja helposti lähestyttävä, ja minulle on tärkeää, että koet tulevasi kuulluksi ja pystyt luottamaan valmentajan tukeen.

Sosiaalialalla olen ehtinyt tehdä töitä niin lasten, nuorten kuin vanhustenkin parissa. Kokemusta on karttunut päiväkodista sekä sosiaalisen kuntoutuksen ja neuropsykiatrisen valmennuksen työkentästä. Myös verkostotyö Kelan, sosiaalitoimen ja muiden tahojen kanssa on minulle tuttua. Vapaa-ajallani vietän aikaa puutarhatöiden parissa podcasteja ja äänikirjoja kuunnellen. Livemusiikki ja läheiset ovat myös minulle tärkeitä.

Älä jää yksin, sillä minä olen täällä juuri sinua varten.


Johanna Ihonen.

Johanna Ihonen – Pirkanmaa

Olen koulutukseltani sosionomi, mutta opiskelupolulleni on mahtunut monenlaista kokeilua. Osaan siis samastua tunteeseen siitä, ettei oman polun löytäminen ole aina niin yksinkertaista. Työn vastapainoksi olen laulaja ja perheenäiti, ja pyrin myös liikkumaan monipuolisesti.

Minulla on useamman vuoden kokemus nuorten kanssa toimimisesta, sekä työssä että vapaa-ajan vastuutehtävissä. Olen saanut olla tukemassa nuoria ja nuoria aikuisia opiskelu- ja työpaikan löytymisessä, mutta myös ihan elämän peruspalikoiden rakentamisessa ja korjaamisessa.

Valmentajana pyrin kohtaamaan asiakkaan ennen kaikkea ihmisenä. Samalta viivalta on hyvä lähteä tarkastelemaan tilannetta ja kehittelemään motivaatiota sopivien askelten ottamiseksi. Valmentajana olen saanut palautetta, että minulle on helppo puhua asioista, ja luottamus on rakentunut nopeastikin. Olisi etuoikeus olla tukemassa myös sinun polkuasi!


Kati Lampi.

Kati Lampi – Pirkanmaa

Uskon vahvasti siihen, että asioilla on taipumus järjestyä. Minua kuvataan usein rauhallisena, positiivisena, iloisena ja helposti lähestyttävänä tyyppinä. Innostun, kun saan tsempata ja auttaa toisia elämässään eteenpäin.

Harrastan purjehdusta ja tykkään muutenkin liikkua ja retkeillä luonnossa. Lisäksi toimin vapaa-ajallani karatevalmentajana ja ohjaajana kehonpainoharjoittelu- ja rentoutusryhmissä. Nautin myös matkustelusta, ratsastamisesta ja leipomisesta. Toisaalta välillä kiva vain käpertyä sohvan nurkkaan kissan kehrätessä kainalossa ja lukea hyvää kirjaa.

Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja. Olen tottunut kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja olemaan kuulevana korvana ja rinnalla kulkijana erilaisissa elämäntilanteissa.

NUOTTI-valmennuksessa pidän erityisesti siitä, ettei valmennusta aloittaessa ole täysin valmista suunnitelmaa, vaan voimme yhdessä lähteä pohtimaan, miten se palvelee juuri sinua parhaiten. Haluan auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi, ja antamaan sinulle tukea niissä asioissa mitkä tällä hetkellä tuntuvat haastavilta – yhdessä niistä selvitään! Miltä kuulostaisi valmennus, vaikka luontopolulla tai rantakalliolla? Vai käydäänkö hörppäämässä teet tai kahvit jossakin kivassa kahvilassa? Mahdollisuuksia on monia, toivotan sinut sydämellisesti mukaan NUOTTI-valmennukseen!


Saara Villberg.

Saara Villberg – Pirkanmaa

Olen sosionomi (AMK), joka tykkää esimerkiksi matkustamisesta, uimisesta, kirjoittamisesta sekä koiran ja läheisten kanssa ulkoilusta. Minulla on kokemusta erityisesti lasten ja nuorten parissa tehtävästä työstä esimerkiksi päiväkodin, kuntouttavan työtoiminnan ja Ohjaamotoiminnan osalta. Laaja verkostotyö onkin minulle tuttua.  

Nuotti-valmentajana pidän erityisen tärkeänä sitä, että sinä koet tulevasi kuulluksi ja kohdatuksi. Uskon siihen, että sinä olet oman elämäsi asiantuntija ja yhdessä me voimme etsiä polkua, joka on sinun näköisesi. Asioiden kanssa ei tarvitse olla yksin, vaan pohditaan ja etsitään vahvuuksiasi ja vaihtoehtoja yhdessä. Minua on kuvailtu esimerkiksi positiivisena, helposti lähestyttävänä ja rauhallisena. Rauhallisuuteen kuuluu kylkiäisenä ripaus nauravaisuutta ja innostuneisuutta. Iloitaan yhdessä onnistumisista! 

Nuotti-valmennuksessa etenemme sinun tahtisi mukaisesti tavoitteita kohden. Joskus harppaus saattaa tuntua kyseisessä hetkessä isolta, mutta otetaan se yhdessä – se on sen arvoinen! Saat matkallasi roimasti kokonaisvaltaista tukea ja rinnalla kulkemista. Matalalla kynnyksellä voidaan rupatella rennosti, kahvitella lomakkeidentäytön ohella ja tavata esimerkiksi järven rannalla.  

Tervetuloa mukaan! 


Jonna Laine – Pirkanmaa

Olen nuorena pitkällisten pohdintojen jälkeen opiskellut sosionomiksi (YAMK) ja tie on vienyt mukanaan. Pidän siitä, kun asioita saadaan eteenpäin, mutkia kohdataan yhdessä ja unelmia tavoitellaan. Työkokemusta minulta löytyy lastensuojelusta, hanketyöstä, kuntouttavasta työtoiminnasta, koulutuspalveluista ja Kelan ammatillisen kuntoutuksen palveluista.

Nuotti-valmennuksessa koen parhaaksi läsnäolevan yksilötyön, jossa tavoitellaan juuri sinulle merkitystä tuottavia asioita. Joskus asioiden eteenpäin saattaminen vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja luottamusta. Niitä pystyn Nuotti-valmennuksessa tarjoamaan. Työntekijänä olen rauhallinen ja sinnikäs. Uskon siihen, että kaikkiin asioihin voidaan vaikuttaa, kun vain uskaltaa ottaa ensimmäisen askeleen.

Lähdetäänkö ottamaan askel yhteistuumin? 


Tanja Siltala – Kanta-Häme, palveluvastaava

Valmentajana olen rento ja ratkaisukeskeinen. Tehtäväni on tukea sinua ensin löytämään tavoitteesi, ja sen jälkeen pääsemään määrätietoisesti, mutta lempeästi niitä kohti. Valmentajana olen tsemppari-henkinen rinnallakulkija. Vahvuuteni valmentajana on löytää kanssasi sinun vahvuutesi!

Koulutukseltani olen sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja ja ammatillinen opettaja. Työkokemusta minulla on erityistä tukea tarvitsevien nuorten ohjaustehtävistä, hanketyöstä ja Kelan erilaisista kuntoutuspalveluista (pääasiassa mielenterveyskuntoutus ja ammatillinen kuntoutus). Tykkään tehdä hommia nuorten kanssa, löytää yhdessä suuntaa ja sopivaa tahtia eteenpäin. Minulle tärkeää on luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa molemmat saa olla oma itsensä.

Otetaanko kupit kahvia ja jutellaan siitä, mihin suuntaan haluaisit päästä?


Paula Immonen – Kanta-Häme

Olen koulutukseltani sosionomi ja neuropsykiatrinen valmentaja. Sosiaalialan töitä olen ehtinyt tehdä laidasta laitaan. Eniten minulla on kokemusta työskentelystä erityisen tuen tarpeessa olevien ihmisten kanssa ja neuropsykiatrisista häiriöistä.

Vapaa-aikaani vietän perheeni ja ystävieni kanssa, kuuntelen äänikirjoja ja tykkään myös tehdä kaikkea luovaa.

Valmennus on mun juttu! Käytän valmennuksessa ratkaisukeskeistä tapaa toimia eli uskon siihen, että ihminen löytää itse parhaiten vastauksia arjen haasteisiin. Tarvitaan vain valmentaja, joka osaa löytää keinoja niiden löytymiseksi. Valmennuksessa pyrin siihen, että sinä saat juuri oikea-aikaista ja sinulle sopivaa tukea valmennuksen keinoilla. Saat olla juuri se mikä olet eli oma itsesi. Minun tehtävänäni on kysyä mitä sinulle kuuluu, eikä kertoa mitä sinulle kuuluu.


Erja Niemelä – Kanta-Häme

Olen sairaanhoitaja sekä luonto- ja eräopas. Olen tehnyt töitä erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa Kiipulan ammattiopistossa, mielenterveyskuntoutujien parissa sekä usean vuoden anestesia- ja leikkaussalisairaanhoitajana. Myös yrittäjyys on minulle tuttua.

Vapaa-aikana harrastan erilaista liikkumista luonnossa, mm. purjehtien, meloen sekä patikoiden. Myös musiikki, laulaminen ja puutarhanhoito ovat minulle läheisiä asioita.

Nuotti-valmentajana haluan tarjota sinulle rauhallisen, luottamuksellisen ja sinun voimavarojasi vahvistavan tuen. Käytän valmennuksessa Metsämieli-menetelmän lyhyitä, tilanteeseen sopivia harjoituksia. Voimme tavata metsä-/puistokävelyillä, mutta myös kahvilatapaamiset sopivat mainiosti. Tehdään yhdessä valmennuksesta sinulle sopiva ja tavoitteitasi tukeva matka.


Sami Grönroos – Päijät-Häme

Olen sairaanhoitaja (Yamk), erikoisalani on kuntoutus. Olen myöskin ammatillinen opettaja. Töissä olen toiminut hyvin moninaisten ja haastavien asioiden parissa tukemalla ihmisen omaa kykyä selviytyä näistä haasteista.

Nuottivalmennuksen avulla etsimme kanssasi ratkaisuja edessä oleviin haasteisiin ja keinoja päästä niissä eteenpäin. Valmentajana haluan olla sinulle henkilökohtainen tuki ja apu, jotta löytäisit oman paikkasi. Tärkeänä elementtinä työssäni pidän molemminpuolisen luottamuksen syntymistä. Tätä työtä tehdään yhdessä. Lähdetään molemmat tavoittelemaan sitä, missä olet hyvä. Lähde mukaani muutoksen tielle.