Valikko

Kilpailun säännöt

Kilpailun nimi: Valokuvakilpailu #Kiipulassa

Kilpailuaika: Kilpailu alkaa lokakuussa ja on voimassa toistaiseksi

Kilpailun järjestäjä: Kiipulasäätiö

Kilpailun aihe: Kiipula-kirjaimet

Kilpailutapa: Kaikki kuvat kilpailevat samasa sarjassa.

Kilpailukuvasta on löydyttävä #Kiipulassa-hashtag. Kuvassa saa kuitenkin käyttää useampaa hashtagia.

Kilpailun palkinnot: Kilpailussa on palkintona Kiipula-tuotepaketti. Tuotepaketti voi vaihdella kuukausittain ja esimerkiksi vuodenajan mukaan. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen, jollei voittaja hae palkintoa Kiipulasta.

Voittajan valitseminen: Arvonta kaikkien kuukauden aikana osallistuvien kesken. Voittaja julkaistaan aina #Kiipulassa-kisan sivulla.

Kuvien oikeudet: Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelun omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen.

Huom!

Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.

Osallistumalla valokuvakilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa erikseen. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän internet-sivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja uutiskirjeessä.

Sääntöjen hyväksyminen: Osallistumalla kilpailuun ja käyttämällä kuvassa #Kiipulassa-häshtägiä hyväksyt nämä säännöt.

#kiipulassa