Valikko
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiipulan Elojuhlat

26.8.2022 klo 16:00 - 22:00

Kiipulan Elojuhlat järjestetään kerran vuodessa elokuun viimeisenä perjantaina. Tervetuloa Kiipulaan nauttimaan markkinahumusta ja ohjelmatarjonnasta, fiilistelemään musiikista ja maistelemaan puutarhan antimia sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Samalla voi tutustua Kiipulan monipuoliseen palvelutarjontaan. Illan päätteeksi ihaillaan tietysti ilotulista.

Elojuhlien ohjelma perjantaina 26.8.2022

Tänä vuonna pääesiintyjämme on koko perheen suosikki Hevisaurus! Illan tanssimusiikista vastaa puolestaan Patajätkä. Elojuhlat juontaa Heidi Sohlberg.

Tarkan ohjelman löydät Elojuhlien sivuilta >>

Lisäksi Kiipulan puistoon kokoontuu perinteisesti lähialueen yrittäjiä ja yhdistyksiä leppoisaan markkinameininkiin. Lapsille on luvassa muun muassa pomppulinna ja puujalkakävelyä. Miinantori ja Guest House ovat avoinna ja anniskelevat koko tapahtuman ajan, myös puistoalueella on anniskeluteltta. Pääset myös tutustumaan Kiipulan kotieläinpihaan tapahtuman aikana.

Elojuhlille on vapaa pääsy, mutta varaathan ruokaan ja juomaan sekä ostoksia varten käteistä tai pankkikortin. Yleisölle on liikenteenohjaus parkkialueille P1 (Leppäkosken suunnasta) ja P7 (Turengin suunnasta).

Tiedot

Päivämäärä:
26.8.2022
Aika:
16:00 - 22:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://www.kiipula.fi/elojuhlat/

Järjestäjä

Kiipulasäätiö
Puhelin
+358368521
Sähköposti
yrityspalvelut@kiipula.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Kiipula
Kiipulantie 507
Turenki, 14200 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0368521
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto