Valikko

Kiipulasäätiössä sekä Avire Oy:ssä ohjeistetaan asiakkaita, henkilöstöä ja opiskelijoita koronavirukseen liittyen. Noudatamme hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL), alueellisten sairaanhoitopiirien, ulkoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön sekä muiden virallisten tahojen antamia suosituksia.

Kiipulan Janakkalan toimipaikassa koronatartunta

Kiipulan Janakkalan toimipaikassa koronatartunta

Kiipulan ammattiopistossa Janakkalan toimipaikassa on todettu koronavirustartunta. Janakkalan kunnan koronajäljittäjät ovat selvittäneet altistuneet ja olleet heihin yhteydessä. Karanteeniin on asetettu kaksi henkilöä 8.11.2021 asti. Opetustoiminta jatkuu muutoin...

Noudata seuraavia ohjeita, kun tulet meille Kiipulaan!

Huolehdi käsihygieniasta, pese kädet saippualla ja käytä desinfiointiainetta. Muista myös yskimis- ja aivastushygienia. Yski tai aivasta tarvittaessa hihaan tai nenäliinaan.

Jätä kättelyt ja halaukset pois tervehdyksistä.

 Ethän tule paikalle sairaana. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet juuri palannut ulkomaanmatkalta.


Koko Kiipulassa on vahva suositus kasvomaskin käytöstä. Noudatathan suositusta aina, kun turvavälejä ei ole mahdollista pitää.

 

Koronatietoa eri käyttäjäryhmille

 

Koronatietoa monikielisesti

IOM Italy – (Albanian, Amharic, Arabic, Bambara, Bengali, Chinese, Edo, English, Esan-Ishan, Farsi, French, Fula, Georgian, Hausa, Hindi, Igbo, Italian, Kurdish-Sorani, Mandinka, Pashto, Pidgin, Punjabi, Romanian, Russian, Serbian (Latin alphabet), Somali, Soninke, Spanish, Tigrinya, Urdu, Wolof and Yoruba):
Click here >> Koronatietoa monikielisesti

YLE:
Koronatietoa monikielisesti

Kotouttaminen.fi:
Kuntien monikielistä koronaviestintää

Koronatietoa selkokielellä

Selkokeskus:
Tietoa koronaviruksesta selkokielellä ja kuvin tuettuna

THL:
Koronavirus selkokielellä

Selkosanomat:
https://selkosanomat.fi/

Koronatietoa viittomakielellä

Kuurojen liitto
https://kuurojenliitto.fi/paivittyvaa-tietoa-koronaviruksesta/

Suositus kasvomaskin käytöstä
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille