Valikko

Avire Oy

Avire Oy on kuntoutuspalvelujen ja hyvinvoinnin asiantuntija. Palvelemme sinua Janakkalassa.

Asiakaspalvelu, Avire Oy
puh. 050 463 5437
avire.asiakaspalvelu@kiipula.fi
palvelemme arkisin klo 8-13

Kuntoutus on muutosten hallintaa ja uuden oppimista. Palvelumme tukevat ihmisiä tilanteissa, joissa työelämässä jaksaminen ja jatkaminen, työelämään pääsy tai työhön paluu on vaikeutunut terveydellisistä tai muista syistä.

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelin-, voimavara- sekä työlähtöiseen kuntoutukseen, joita tuotamme sekä Kelan kuntoutuksena että työnantajarahotteisesti.

Kela-kuntoutuskurssit

Työhyvinvointipalvelumme

Sijaintimme ja luonnon läheisyys luovat loistavat mahdollisuudet myös elämyksellisten hyvinvointipalveluiden tarjontaan. Voimmekin tarjota yrityksellesi räätälöidyn ratkaisun erilaisiin tarpeisiin.

Kanssasi kehittämässä
koulutus- ja kuntoutuspäällikkö Leila Tauriainen
leila.tauriainen@kiipula.fi
puh. 050 3837 263


Tiedoksi 14.9.2020

Janakkalassa toiminta jatkuu edelleen – muiden yksiköiden kuntoutustoiminta siirtyy Verve Oy:lle 1.10.2020

Avire Oy on myynyt osan kuntoutuksen palvelutoiminnasta KK-Verve Oy:lle. Aviren kuntoutustoiminnan yksiköt Helsingissä, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Oulussa siirtyvät 1.10.2020 alkaen Verven omistukseen. Avire jatkaa kuntoutusta Janakkalan toimipisteessä.

Vervelle siirtyvien palveluiden toteutus jatkuu ennallaan. Toiminta jatkuu siirtyvissä toimipaikoissa normaalisti ja pääosin samoin henkilöstövoimin. Myös asiakastieto meneillään olevien kuntoutusjaksojen osalta siirtyy Vervelle.

Aviren Janakkalan toimipaikan kuntoutus- ja työhyvinvointipalvelut jatkuvat edelleen Kiipulassa. Kehitämme lisäksi Janakkalan toimipaikkaa muun muassa hyvinvointipalveluiden ja palvelutarjonnan monipuolisuuden osalta. Avire Oy onkin nyt osa Kiipulapalveluiden kokonaisuutta, johon kuuluu kuntoutus-, valmennus-, koulutus- sekä kokous- ja majoituspalveluita. Sijaintimme ja luonnon läheisyys luovat loistavat mahdollisuudet myös elämyksellisten hyvinvointipalveluiden tarjontaan. Voimmekin tarjota yrityksellesi räätälöidyn ratkaisun erilaisiin tarpeisiin.

Jo sinulla on kysyttävää, ota yhtettä asiakaspalveluumme. Siirtyvien toimipaikkojen osalta voit ottaa yhteyttä Verven asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu, Avire Oy
puh. 050 463 5437
avire.asiakaspalvelu@kiipula.fi
palvelemme arkisin klo 8-13

Asiakaspalvelu, Verve Oy
Kysymykset ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kuntoutussihteeri@verve.fi.

Voit olla myös yhteydessä oman paikkakuntasi kuntoutus- tai palvelupäällikköön.