Valikko
Koulutustarjonta
Kokkiopiskelija ottaa lämpötilanäytettä salaattipöydästä.

Ravintola- ja cateringalan opinnoissa opit kokin tehtäviä:

– toimit ruoanvalmistuksen eri tehtävissä muun muassa ruokaravintoloissa, suurkeittiöissä ja kahviloissa
– esivalmistelet ja valmistat maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa huomioiden erityisruokavaliot yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa
– laitat ruoan esille annoksittain tai suurelle joukolle
– siistit ja järjestelet asiakas- ja työtiloja
– peset astioita
– palvelet asiakkaita

Opiskelussa painotetaan työpaikoilla tapahtuvaa oppimista. Opiskelet työtehtäviä eri työpaikoissa oppilaitoksen henkilöstön ja työelämän ammattilaisten ohjauksessa. Keittiötyö on seisomatyötä ja käsillä tekemistä, joten tarvitset hyvän fyysisen kunnon.
Opintoihin sisältyy tarvittaessa arkielämän taitojen opiskelua.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti erityistä tukea tarvitseville henkilöille.

 

Tutustu ravintola- ja cateringalan koulutukseen Kiipulassa

 

Katso kuvia opiskelusta

Koulutustarjonta