KiipMTB –maastopyörätapahtuma Kiipulassa sunnuntaina 6.10.2019!

KiipMTB on maastopyöräilyn kuntotapahtuma, joka järjestetään sunnuntaina 6.10.2019 Kiipulassa Turengissa. Tapahtumassa on ajanotto.

Ensimmäinen KiipMTB-tapahtuma järjestettiin lokakuussa 2017. Reiteille lähti ensimmäisenä vuonna 77 polkijaa ja toisena vuonna 121 polkijaa. Vuonna 2017 sarjoja oli neljä; miehet 30 km, naiset 30 km, miehet 10 km ja naiset 10 km. Vuodelle 2018 reittiä muutettiin hieman saadun palautteen perusteella ja otettiin mukaan muutama haastavampi osuus. Matkat muuttuivat hieman pitkän matkan ollessa 28 km ja lyhyt matka 14 km. Lisäksi uutena sarjana vuonna 2018 oli lasten 6 km -reitti. Vuonna 2019 kisareitit tulevat olemaan samat kuin vuonna 2018.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki maastopyöräilyn harrastajat. Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi lisenssiä.

Palautetta aiemmista KiipMTB-tapahtumista:
"Radan tekninen taso oli todella hyvä, toivon ensi vuonnakin saman tasoista rataa. Huikeet laskut ja nousut - 5+ pisteet!"

"Tapahtuma oli hieno ja reitti aivan loistava."

"Reitin tekijälle terveisiä että reitti oli todella hyvä. Tuskin paljon kannattaa heti ensi vuodelle lähteä muuttamaan : ) !"

"Hyvin järjestetty kisa. -hinta sopiva ja kisaan ilmottautuminen oli helppoa - Kisanumeron haku ja ilmottaumisbpiste selkeä helppo ja nopea - Reitti selkeä - maastossa oli reitin näyttäjiä - pyörän pesu mahdollisuus luksusta! - sauna ja uinti ihanat heti lämpöiset! - ruoka todella maistuvaa, salaatti runsas ja monipuolinen Ruoka heti valmiina! Todella onnistuneet kisat. Olin ensikertalainen! Ensi vuonna uudestaan! Kiitos!"

"Reitti oli hyvä. Erittäin hyvä:) Paljon nopeita, kapeita polkuja. Sopivasti vaihtelevia leveitä pätkiä, missä pystyi ohittamaan. Jokunen tekninen ylämäki kuuluu asiaan. Pari mutkaa hieman puutteellisesti merkitty, mutta sitä sattuu. Kiitos hyvästä tapahtumasta."
                                                                                      

Reitti ja maastot:

Kiipulan alueen metsään on kesän 2017 aikana merkitty maastopyöräilyyn soveltuvia reittejä. Varsinaiset kisareitit poikkeavat jonkin verran kiinteästi merkityistä reiteistä. Kisareittien pituudet tulevat olemaan 6 km, 14 km ja 28 km (ajetaan kaksi kertaa 14 km reitti). Lyhyin reitti on ns. lasten reitti, joka soveltuu alle 12 vuotiaille lapsille. Reitillä on latupohjaa sekä polkuosuuksia vaihtelevasti.  Maasto on vaihtelevaa ja muutamia haastavia nousuosuuksia löytyy. Reitit ovat metsässä eikä teiden ylityksiä ole. Reitti merkitään ja sen varrella on huoltohenkilöstöä tapahtuman aikana.

Sarjat:

Pitkät matkat 28 km Lyhyet matkat 14 km Lapset alle 12 v. 6 km
  • miehet
  • naiset
  • miehet
  • naiset
  • pojat
  • tytöt

Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen vuoden 2019 KiipMTB-tapahtumaan on nyt avattu. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Maksathan ilmoittautumisesi suoraan Kiipulasäätiön tilille, käyttäen alla mainittuja maksutietoja:

Tilinumero: FI58 8000 1600 6051 59 (Danske Bank)
Viite: 60859

Huom! Viestikenttä jätettävä tyhjäksi.

Toimita kuitti maksusuorituksesta ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautumislomakkeelta löytyy oma kohtansa kuitin liittämiseksi.

Osallistumismaksut:       

Ilmoittautuminen Pitkät matkat 28 km Lyhyet matkat 14 km Lapset alle 12 v. 6 km
31.8.2019 asti 24 € 14 € 10 €
1.-29.9.2019 32 € 22 € 10 €
Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä 45 € 35 € 10 €


Ennakkoilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 29.9.2019 klo 23:59.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä lauantaina 5.10. ja sunnuntaina 6.10.2019, tarkempi ajankohta vahvistetaan lähempänä tapahtumaa.

Osallistumismaksuun sisältyy lounas sekä mahdollisuus uintiin ja saunomiseen Kiipulan uimahallissa.
Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, joten jokainen osallistuja osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan ja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan.


Aikataulut:

Tapahtuman aikataulu julkaistaan viimeistään syyskuun alussa.

Muutokset aikatauluun mahdollisia.

Tapahtuman järjestäjän antamia ohjeita on noudatettava ja muutenkin on toimittava vastuullisesti ja noudatettava yleisiä järjestyssääntöjä. Huolehdithan, että pyöräsi on ajokunnossa! Pyöräilykypärä on pakollinen.

Kiipulan aluekartta

Tervetuloa tapahtumaan - osallistujainfo 2018

Tietoa tapahtumasta päivitetään tälle sivulle. Seuraa ja tykkää myös Facebook-sivujamme KiipMTB.
Lisätietoja: yrityspalvelut(at)kiipula.fi