KiipMTB –maastopyörätapahtuma Kiipulassa sunnuntaina 7.10.2018!

2017 Tulokset

KiipMTB on maastopyöräilyn kuntotapahtuma, joka järjestetään 7.10.2018 Kiipulassa Turengissa. Ensimmäinen KiipMTB-tapahtuma järjestettiin lokakuussa 2017. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki maastopyöräilyn harrastajat.                                                                                          

Reitti ja maastot:

Kiipulan alueen metsään on kesän 2017 aikana merkitty maastopyöräilyyn soveltuvia reittejä. Varsinaiset kisareitit suunnitellaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Reittien pituudet tulevat olemaan n. 10 km / 30 km.
Lyhyempi reitti soveltuu vähemmän kokeneille ajajille ja pitkä reitti on haastavampi. Reitillä on latupohjaa sekä polkuosuuksia vaihtelevasti.
Maasto on vaihtelevaa ja muutamia haastavia nousuosuuksia löytyy.
Reitit ovat metsässä ja eikä teiden ylityksiä ole. Reitti merkitään ja sen varrella on huoltohenkilöstöä tapahtuman aikana.

Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen:

2017 Ilmoittautuneet

Ilmoittautuminen vuoden 2018 tapahtumaan avataan kevään 2018 aikana. Seuraa ilmoittelua tapahtuman Facebook-sivuilla KiipMTB ja KiipMTB 2018

Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, joten jokainen osallistuja osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan ja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan.
Tapahtumassa on ajanotto. Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus uintiin ja saunaan Kiipulan uimahallissa. Ruokailu sisältyy osallistumismaksuun. 

Tietoa tapahtumasta päivitetään tälle sivulle. 
Lisätietoja: maria.honkavuori(at)kiipula.fi


Aikataulut:

Tapahtumapäivän aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa

Tapahtuman järjestäjän antamia ohjeita on noudatettava ja muutenkin on toimittava vastuullisesti ja noudatettava yleisiä järjestyssääntöjä. Huolehdithan, että pyöräsi on ajokunnossa! Pyöräilykypärä on pakollinen.