Valikko

Bittifestari – Kiipula 2022

Kiipulan Bittifestarit 2022 on peruttu koronatilanteesta johtuen. Tapahtuma pyritään järjestämään ensi vuonna 2023 maaliskuussa.

Bittifestareiden yhteyteen alunperin suunnitellun esports-turnauksen järjestämistä erillisenä verkkotapahtumana keväällä 2022 kartoitetaan parhaillaan. Lisätietoa luvassa pian!

Kiipulan Bittifestarit 2022 on peruttu koronatilanteesta johtuen. Tapahtuma pyritään järjestämään ensi vuonna 2023 maaliskuussa. Bittifestareiden yhteyteen alunperin suunnitellun esports-turnauksen järjestämistä erillisenä verkkotapahtumana keväällä 2022 kartoitetaan parhaillaan. Lisätietoa luvassa pian!

Kiipulan Bittifestareilla pääset tutustumaan peli- ja ohjelmistokehityksen työtehtäviin. Lisäksi kerromme kuinka esportsista eli elektronisesta urheilusta voi luoda itselleen liikunnalla ja terveellisillä elämäntavoilla hyödyllisen harrastuksen tai jopa ammatin.

Bittifestarilla tapahtuu!

Hyvinvointipelaaminen 

Hyvinvointipelaamiseen erikoistunut Exerium esittelee ainutlaatuisia pelituolejaan. Perinteisen peliohjaimen sijaan pelejä ohjataan oman vartalon liikkeillä ja aktivoidaan näin keskivartaloa. Omalla vartalolla pelattavat pelit ovat intuitiivisia ja helposti omaksuttavia. Pääset itse testaamaan pelituolilla pelaamista ja kisaamaan tapahtuman parhaista pisteistä. 

Tutustu lisää Exeriumiin (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Esports-turnaus 

Bittifestareiden yhteydessä pelataan esports-turnaus, jossa eri oppilaitoksien joukkueet ottavat toisistaan mittaa Rocket League -pelissä.  Tarkempia tietoja turnaukseen ilmoittautumisesta tulossa myöhemmin.  

Autismin edut koodauksessa 

Laadukkaita koodaus-, ohjelmistotestaus- ja laadunvarmistuspalveluja tarjoava Unicus näkee ohjelmistoalalla autismin edut ja kuinka autismin vahvuuksista voi olla apua koodauksessa ja ohjelmistotuotannossa.

Tutustu lisää Unicukseen (linkki avautuu uuteen ikkunaan) 

Puettava älykkyys 

Hämeen ammattikorkeakoulun Smart -tutkimusyksikössä tutkitaan puettavaa älykkyyttä eli vaatteita, joissa on ympäristöä, tilanteita ja ihmisiä aistivia sensoreita. Bittifestareilla pääset tutustumaan muun muassa e-urheilijoille suunniteltuihin älyvaatteisiin, jotka vähentävät pelaamisen aikaisen staattisen asennon aiheuttamaa kuormitusta. 

Peliala ammattina  

Ubisoft RedLynx on suomalainen videopelejä kehittävä ja julkaiseva yritys, joka tunnetaan muun muassa Trials-pelisarjastaan, joka on myynyt eri alustoilla yhteensä yli 6 miljoonaa kappaletta. Bittifestareilla pääset näkemään ja kuulemaan, minkälaista on työskennellä pelialalla Suomessa.

Tutustu RedLynxiin lisää tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Pelillistäminen hyvinvointialalla 

Tavastian sote (Hygge-hanke) ja Kiipulan it-tukihenkilöopiskelijat – Keskiajan terveydenhuoltoon ja hyvinvointiin tutustuminen Kiipulan opiskelijoiden tuottamien pelien avulla  Tiedepäiväkoti Pilkkeen lasten peli-ideoiden koodaaminen Unitylla ja hahmojen suunnittelu ja toteuttaminen 3d-tulostukseen

LAN Party Night 

Illan tullessa Bittifestareiden ohjelma jatkuu LAN Party Nightilla, johon on mahdollista tuoda oma tietokone ja jatkaa hauskanpitoa, kisailua ja pelaamista keskiyöhön asti. Yöpyminen hoituu kätevästi Kiipula Guest Housen tiloissa. 

Lisätietoa ja ilmoittautumislinkki laneille tulossa myöhemmin.

Päivitämme tapahtumainfoa ohjelman varmistuessa. Tapahtuman ohjelman löydät täältä.

Ilmoittautuminen Bittifestareille löytyy täältä.

Yhteystiedot

Mikko Kurkinen
puh. 040 9051 314
mikko.kurkinen@kiipula.fi