Valikko

Sarjat, osallistumismaksut ja ilmoittautuminen 2022

Vuoden 2022 tapahtuman reittien pituudet ovat 34 km ja 17 km. Miehille ja naisille omat sarjat. Lisäksi lapsille (alle 12 v.) oma 6 km reitti, sarjat pojille ja tytöille. Sähköpyörille oma kuntosarja!

Päivitämme tietoja näille sivuille tarpeen tullen. Tapahtumainfo ja -aikataulu päivitetään lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Sarjat

Sarjoja on tänä vuonna yhteensä kuusi – kaksi miehille, kaksi naisille, yksi pojille alle 12 v. ja yksi tytöille alle 12 v. Lisäksi sähköpyörällä osallistuville on tarjolla kuntosarja – osallistujat saavat ajan, mutta sijoituksia ei tänä vuonna jaeta.

Pitkät matkat 34 kmLyhyet matkat 17 kmLapset alle 12 v. 6 km
– miehet– miehet– pojat
– naiset– naiset– tytöt
– sähköpyörät (ei sijoitusta)

Osallistumismaksut

IlmoittautuminenPitkät matkat 34 kmLyhyet matkat 17 kmLapset alle 12 v, 6 km
Jälki-ilmoittautuminen
(mahdollista ainoastaan paikan päällä 8. ja 9.10.)
65 €60 €25 €

Osallistumismaksuun sisältyy huolto reitillä, lounas sekä mahdollisuus uintiin ja saunomiseen Kiipulan uimahallissa.
Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta – jokainen osallistuja osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan ja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan.

Maksuehdot

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä lauanataina 8.10. ja sunnuntaina 9.10. – katso tarkempi aikataulu tästä.

Haluatko mukaan toteuttamaan tapahtumaa?

Tapahtuman toteuttamiseen tarvitaan talkoolaisia. Tarjolla on erilaisia talkootöitä aina reitin merkinnästä ilmoittautumiseen ja ensiavusta valokuvaamiseen. Ilmoittaudu mukaan talkoisiin (linkki avautuu uuteen välilehteen). Lisätietoja: annika.rosenberg@kiipula.fi.