Valikko

Reitti ja maastot

KiipMTB-tapahtuman reitti Jälki.fi-sivustolta reittinä.

Tutustu reittiin Jälki.fi-sivustolla.

Kiipulan alueen metsään on kesän 2017 aikana merkitty maastopyöräilyyn soveltuvia reittejä. Varsinaiset kisareitit poikkeavat jonkin verran kiinteästi merkityistä reiteistä. Kisareittien pituudet ovat 6 km, 17 km ja 34 km (ajetaan kaksi kertaa 17 km reitti). Lyhyin reitti on ns. lasten reitti, joka soveltuu alle 12 vuotiaille lapsille. Reitillä on latupohjaa sekä polkuosuuksia vaihtelevasti. Maasto on vaihtelevaa, mäkiä riittää ja tänä vuonna mukana myös pari haastavaa alamäkeä. Reitit ovat metsässä eikä teiden ylityksiä ole. Reitti merkitään ja sen varrella on huoltohenkilöstöä tapahtuman aikana.

Vuoden 2022 kisareitti on sama kuin vuonna 2021, jolloin reittiä muokattiin hieman aiempien vuosien reiteistä. Tiedotamme mahdollisista muutoksista reittiin täällä sekä tapahtuman Facebook-sivuilla (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Reittiin pääset tutustumaan sivun ylälaidasta.

Suosittelemme tutustumaan reittiin ennakkoon paikan päällä, mikäli mahdollista. Reitti on haastavampi aiempiin vuosiin verrattuna ja nousumetrejä kertyy kiitettävästi.

Alla olevat reittikartat saa suuremmiksi klikkaamalla kuvaa.