Kiipulan Janakkalan toimipaikassa

Tiedoksi kuntouttavasta työtoiminnasta koronapandemian aikana 

Kiipulassa noudatetaan erityistä huolellisuutta terveysasioissa ja niiden huomioimisessa. Etusijalla on asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys ja turvallisuus.

Kuntouttavan työtoiminnan tehtävät on jaettu siten, että fyysisiä kontakteja olisi mahdollisimman vähän. Kuljetukset Kiipulaan on järjestetty niin, että samassa bussissa pystytään pitämään turvaetäisyydet. Tarvittaessa voidaan käyttää myös suusuojainta. Sairaana ei saa osallistua kuntouttavaan työtoimintaan.

Tarkemmat toimintaohjeet löytyvät Kiipulan koronatiedotussivulta.


Tule mukavaan seuraan työskentelemään kykyjesi ja toiveidesi mukaan, oppimaan uusia asioita ja suunnittelemaan elämäsi jatkopolkuja.

Kuntouttavaa työtoimintaa järjestetään 17 - 64-vuotiaille pitkäaikaistyöttömille. Kuntouttavalla työtoiminnalla vahvistetaan asiakkaan työelämävalmiuksia ja elämänhallintaa sekä luodaan edellytyksiä työllistymiselle tai koulutukseen siirtymiselle.

Kiipula tarjoaa Hämeenlinnan ja Janakkalan seudulla toiminnalliseti monipuolisen ja fyysisesti ja psyykkisesti turvallisen kuntoutumis- ja oppimisympäristön. Erilaisista työtehtävistä räätälöidään asiakkaan kanssa yhdessä hänen tarpeitaan vastaava kokonaisuus.

Hyvin opastettuja tehtäviä yksin ja ryhmissä tehtäväksi eri työympäristöissä

  • majoitus, ruokala ja kokouspalvelut
  • puutarha, pihamaa ja kotieläinpiha
  • kiinteistönhoito
  • toimisto, ICT ja viestintä

Kiipulaan haetaan oman sosiaalityöntekijän kanssa neuvottelemalla.

Lisätietoja: 
Sirpa Siren-Hakala, 040 7142 909, sirpa.siren-hakala(at)kiipula.fi
Marjo Siekkinen, 040 714 2880, marjo.siekkinen(at)kiipula.fi